• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NACITALKAnacitalka's laboratory 💖 centrotexbrut
    rozbalit záhlaví
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    NACITALKA: Když to někdo hrotí tak si barevnou sondou zkalibruje monitor, nastaví si pro něj barevný profil. Pak vezme barevný profil tiskárny... udělá nějaké štelování a potom má jistotu, že barvy co vidí na monitoru jsou přesně ty stejné barvy co budou na papíře. Taky se dá udělat kontrola gamutu a upozorní to na oblasti co tiskárna nezvládne. Já si u té sytě purpurové a zelenožluté říkal, že většina tiskáren by to ve stejné barvě nedala a vylezlo by to trochu tlumenější.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    JARDABEREZA: Hmm, nevím jestli tohle vůbec řeším. Tahle tiskárna má devět barev a zatím jsem nadšená, ty odstíny jsou tak jak si to představuju. Neusiluju o nějakou přesnou reprodukci, ale spíš aby to hezky vypadalo na konkrétnim papíře, a myslim, že se mi za toho půl roku experimentování podařilo najít kombinaci pro mne ideální.

Ale je taky možný, jak jsem přes dvacet let navrhovala knižní obálky, že to mám třeba jakoby nacvičený - i díky mnohým vratkám a připomínkám z DTP - to nějak dělat aby to vyšlo, aniž bych nad tím už moc musela koumat a vím kde případně co ubrat/přidat aby to působilo jak chci. Ale někdy se nechám překvapit jestli to zvládne ;)

Jako velký náklad exaktních muzejních reprodukcí bych si nesvěřila :))
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Nádherné! Moc děkuji <3

JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    NACITALKA: Nemáš u některých fotek problem s barevným gamutem? Že na fotkách máš barvy, který tiskárna neumí vytisknout ve stejné sytosti?
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    JARDABEREZA: Ano :)) Ono to i na těch tiscích vypadá líp takhle barevný… není to tak depresso :P
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    NACITALKA: Tý úplně vpravo nahoře... přijde mi, že tahle modrá jí sluší víc než zelená co jsem tu viděl před tím :-) Koukám, že v týhle sérii jsi se přesunula do barevnějších fotek.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Jooooo, vlastně mám rozbitý disk, tak snad se podaří získat data, jsem drobátko zapomněla 🫠🤌🥹🙃 Všechny moje fotky… držte palce!
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Přehled A4 plakátů, něco je už prodané, ale můžu vytisknout na přání jiný… :)

Link do obchodu

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Všechny existující A4 plakáty naskladněný a už mám nové papíry, pokud chcete něco, co tam není :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Jo! Příští týden mi dorazí nové A4 papíry, tak jestli někdo chcete něco určitého, je dobrý čas mi to říct :)))
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Tak jsem se tu v pracovním zápalu pustila i do úklidu a našla jsem prázdné pohlednice. Uvědomila jsem si, že mám tiskárnu a nějak myšlenka dala myšlenku a voilá, můžu tisknout pohlednice na zakázku! /200,-/ přidám brzy do obchodu, nebo se můžeme domluvit ve zprávách…

Nevim co vše mi stálo na vedení 😅

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Není problém se domluvit a prohlídnout si je naživo, nebo něco poptat… nekoušu, moc 😅
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Je to všechno tištěný na archivační velmi tvrdý papíry s krásnou strukturou. Barvy jsou krásný a taky archivační kvalita, takže by měli vydržet celý život takhle :)

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Dneska produkuju A4 plakátky, budou za 500,-, dam vedet az budou k prodeji :)

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    BLACK_ONYX: děkuju :)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    NACITALKA: Krásný!
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    THEFLON: ď :)
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    NACITALKA: Tohle je prostě božííí!
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    JARDABEREZA: jj, tohle se mi taky líbí! Ty barvy vyšly skvěle, a trvalo to jen tři hoďky, dostala jsem křeč do lýtka a byla jsem líná dojít ke stolnímu kompu abych udělala lepší rozptyl. ALE jsem spokojená, naplněná, vymáčklopocitová ☺️
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    NACITALKA: Tohle se mi dost líbí. Přijde mi, že to je v top 10 % z toho co tu máš. A s tou oranžovou to není ani tak depresivní, jako ty čistě černobílé :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam