• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Prodloužený víkend v Krušných horách, věděl jsem, že budu mít dneska čas na jednu vyjížďku, tak jsem plánoval trasu pro bike, měl jsem asi 4 varianty a pořád čuměl do seznamácké fotomapy, co kde jak... a všiml jsem si, že na fotkách z letoška, kde je na nich silnice, je vidět, že je na ní nový krásně hladký asfalt. Tak jsem řekl "jebat!" a v noci před odjezdem si na těch mapách nabouchal okruh po tom asfaltu a ráno místo biku naložil do auta silničku. Ještě po cestě jsem trochu pochyboval, jestli jsem se neunáhlil, ale dneska jsem to dopoledne okoukl na výletě s rodinou a začal se na ten odpolední opušťák fakt těšit. Bylo to na mě dost intenzivní, páč na takovýhle kopce nejsem zvyklej, ale bolet to začne nejdřív zítra, až opadne ta masivní vlna endorfinů. Totální silničkářský porno!











    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    WEWERKA: Koukám už 55*55 , moc pěkný...
    Dnes jsme pochytal pár dalších čtverečku u Ralska a opět se nezadařila obora Klokočka:-)

    BATY
    BATY --- ---
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Hazmburk, zricenina hradu Kostalov, letadlo na zahrade v Rohatce, Rip.

    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dnešní ranní procházka.

    FINSON
    FINSON --- ---
    Dnes zase jenom takový lehký výjezd před obědem - průzkum bývalého vojenského prostoru u sousední obce, z bikového POV nic moc.



    FINSON
    FINSON --- ---
    Na to, jak to bylo krátký, to byl docela záhul. Užil jsem si to moc.



    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Taky jsem o tom netušil, původně mi padlo jeden týden v pátek něco do oka, takže jsem oko "proléval" opthalmoseptonexem a v sobotu ráno to bylo už dobrý. O pět dní později jsem se ale probudil s rudým okem, které bylo světloplaché a doslova bolelo, takže jsem neváhal a jel na Karlák na oční kliniku, kde mi paní doktorka diagnostikovala zánět duhovky. Prvních 14 kapeš kapky, který uměle rozšiřují zornici, takže člověk je na sluníčku takřka nepoužitelný. Jsou to radosti...
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Zánět duhovky? :-O To jsem nevěděl, že jde...
    Tak ať už je to rychle v pořádku!
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Na začátku září jsem si myslel jak to pěkně zase rozjezdím, ale bohužel jsem si pořídil zánět duhovky. I když už jsem z nejhoršího kapání pryč, bude ještě měsíc trvat než se postupným snižováním dávek zbavím medikace. Takže tady tiše závidím a alespoň jsem začal trochu chodit.

    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    FINSON: prave ze jsem na tom nikdy nejel. a chapu, ze v urcitym terenu to musi byt supr zabavny. taky musi byt skvely presednout pak na neco sviznejsiho a obratnejsiho. dik za objasneni. enjoy! ))
    FINSON
    FINSON --- ---
    MRKEVREDKEV: Jels na tom? Nechávám si nějaké kompletnější hodnocení ještě na později, ale prostě je to jiný. Má to neuvěřitelnou trakci a ty gumy fakt pruží / tlumí, napadlo mě, že tomu budu říkat "šlapací gauč" :-) A ty kola samozřejmě mají setrvačnost, což je na prd při nějaké techničtější jízdě, ale jinak se to přes kořeny, výmoly a šutry prostě valí jako velká voda a ty nad tím nahoře šlapeš pořád stejně :-)

    Jinak smysl existence: Bylo to vymyšlený pro jízdu po sněhu, písku nebo štěrku tak měkkém, že do toho klasický bike příliš zapadá. Dělal jsem si srandu, že mám za chalupou asi 100 metrů polňačky s hlubokým jemným prachem, ve kterým na biku plavu, tak to tam budu jezdit na fatbiku :-)
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    FINSON: ja nikdy uplne nepochopil smysl existence fatbiku. co je na tom zabavnyho krome zmineny vystrednosti a hlucnosti? (myslim to mile, skutecne me to zajima!)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jo, je to těžkej pomalej krám, ale zatím mě docela baví. Je to výstřední, hlučné a poutá to pozornost. Potkal jsem dnes na cestě paní na XC biku a když jsme se s pozdravem míjeli, zahřál mě u srdce její pobavený úsměv. Není tohle krize středního věku?

    BATY
    BATY --- ---
    Dneska jsem ho po půl roce umyl, tak jsme to jeli oslavit 🙃

    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Nevím, mně se to prostě líbí... kolobržkáři z Ostravska, co znám, říkají "kolobrnda" nebo "brnda" 🙂
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Ranni Cernosice, paseka pod Brezovym vrchem (na panorama na mapy.cz je videt v 2017 jeste les), hroby ruskych vojaku na te same pasece, meteorologicky radar Brdy na Praze, zamek Vysoka u Pribrame, busta Antonina Dvoraka.

    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Korva kolobka se řiká na Ostravsku, ne? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam