• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    FINSON
    FINSON --- ---
    BATY: Z mé nereprezntativní zkušenosti mi přijde, že je to dnes v ČR fakt spíš lepší než to bylo před 20 lety. Ale pořád se najde pár kreténů, viz aktuální případ kolegy Helvete. Já ale fakt častěji na řidiče mávám, že děkuju, a ukazuju thumbs-up - to je vůči nim taky výchova...
    BATY
    BATY --- ---
    Ještě víc jim otrne a za chvíli to bude vypadat takhle: https://www.instagram.com/reel/C3baUp8t3Qu/?igsh=MWh5MmJzZHBzczY4eg==
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Tak jsem do DEKu napsal a hned ráno velmi vstřícná a milá reakce ředitele zákaznického centra, bohužel by potřeboval aspoň kus RZ k nějakému rozumnému ztotožnění řidiče. Ale postavili se naprosto čelem a omluvili za řidiče, za to palec nahoru.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tohle je u některých řidičů už diagnóza a je to dost nebezpečný chování, chápal bych to jako ohrožení (hned dvakrát) - jednak ti může stříknout tu kapalinu do očí, druhak tě ožehlí z půl metru. Obojí může skončit dost blbě. Určitě bych jim do DEKu taky napsal, protože když to těm lidem bude v pohodě procházet a nebude na ně nikdo alespoň trochu tlačit, aby se nechovali jako úplní vymaštěnci, nic se nikdy nezmění.

    Jinak teda pomalu se vracím na kolo, ale je to teda dost bída, v pátek jsem po 40 km byl jak papír, v sobotu jsem dal nějakých 65 a pocity stejné, po 20 km úplně prázdný nohy (tam mne záchranilo kafe a bábovka u kamaráda), v neděli už trochu lepší, tak snad se to bude zlepšovat.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    HELVETE: Určitě do DEKu napiš popis situace a místo a čas. Ve vedení DEKu zrovna nejsou úplní blbci a občas se i snaží o zodpovědnější přístup — takže tomuhle tam opravdu tleskat nebudou.
    FINSON
    FINSON --- ---
    HELVETE: Jasný, proto píšu pokud možno. Ale i tak bych jim napsal :-)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    FINSON: Tu jsem nedal, mě to dost překvapilo, radar ukazoval auto za mnou, ale že mě takhle lízne (a k tomu pokropí) mě fakt překvapilo, když před náma bylo 600m metrů rovinky do mírného kopce a nikde žádné auto.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dnes za čtverečkama do polabí. Po obědě vylezlo slunko a byla by škoda jet přímo domů, tak jsem to ještě natáh...

    FINSON
    FINSON --- ---
    BATY: Rozhodně, pokud možno i s RZ toho auta.
    BATY
    BATY --- ---
    HELVETE: Bych napsal do DEKu, když je tak blbej...
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Dneska nádhera, kromě pána s malým p**** ve služební fábce stavebnin DEK, který mě poprvé v životě na silnici nejdřív chtěl ukázat jaký má hezký zrcátka a pro jistotu přidal nemrznoucí směs do xichtu.

    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Až zas na jaře sednu na kolo a někdo mi bude říkat, že jsem se zbláznil, ukážu mu tohle 😁
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Kdyz jde o ctverecky, tak se masochisticky drzim beranu :)

    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: To je mi líto, beze srandy.
    Myslel jsem to tak, že když mi to nejede, tak jsem do hodinky doma, ne že do toho dupu celou šichtu a pošlu tam 143 km :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: No nejelo, ale vubec. Ma to neco spolecneho s laktozou a travenim, bliz to tu rozebirat nebudu.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Prý nejelo 🤦
    😁
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska mi to vubec nejelo a jeste navic na konci mi bez rozhlidnuti skocil pod kolo idiot se sluchatky. Nastesti bez kolize, ale bylo to pomerne tesne.

    FINSON
    FINSON --- ---
    Po měkkým a pomalu to docela jde... Pes i páníček vyvenčeni.

    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    BATY: tak v mých Garmin Instinct jsem nic takového nenašel. Je tam jen možnost měnit jednotku pro teplotu. Je zajímavé, že ještě loni mi to tu teplotu měřilo...ale opravdu to přestalo v době, kdy přestali měřit i barometricky tlak, takže to vidím na problém čidla a nějakou adaptaci conectu na situaci bez teploty...
    BATY
    BATY --- ---
    SSTTAANNAA: Možná i v aplikaci, ale v hodinkach určitě...

    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    BATY: v hodinkách a nebo v aplikaci?
    ...já si vzpomínám, že mi to opravdu kdysi teplotu měřilo, ale jak píšeš bylo to na ruce hodně skreslené, ale od nějaké doby tam už teplotu nemám...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam