• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Taky tak nejak. Rano pri ceste na vlak 3C a kdyz jsme vylezli z vlaku v MB, tak kolem 8 a pozdeji i vic. Ja navlecena do zimnich treter, zimni bunde, triku do -20 jsem to obleceni trosku precenila. Vitr vetsinou do zad, nicmene kdyz uz jsme jeli po planich do protivetru, tak to teda opravdu stalo za to. No a vecer se to teply obleceni docela hodilo.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: Pěkná štreka! Ráno bylo docela štípavý, u Lipna ze začátku 3 stupně, ale docela rychle se to vyhouplo aspoň na 8, ale tam vůbec nefoukalo včera.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Jo, nektery ty cesticky byly moc pekny. Jak jsem jednu komentovala - pozitivni bylo, ze tam byli lesaci a pekne to vycistili. Negativni bylo, ze tam byli lesaci :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Vidím, ty si to děláš pestřejší 👍
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: To je uplne jina liga. Ta si dava ted 300 na sve nove silnicce a hlta jen asfalt.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Ty ses rozhodla tu Katku letos dohnat, ne? :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Rano 10 km na vlak, kdyby mel nekdo (Baty vi) poznamky o necelych 100 milich :)
    Na fotkach zricenina zamku Zviretice, pomnik granatniku u lesovny Valdstejnsko, hrad Houska, zrejme Tmavy klobouk nebo neco okolo a posledni dve fotky Melnik.
    52 novych ctverecku.

    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Runda kolem Lipna. Některý úseky super. Nefoukalo a málo lidí.

    PULKA
    PULKA --- ---
    BATY: to tak kupodivu vyslo (= nahodny ale pekny vyber pres mapy.cz trip suggestion soupatko, cilem bylo neco na tri hodiny bez provozu od znamych), ale slapu za Suunto, takze nic 😅
    BATY
    BATY --- ---
    PULKA: 40 km kvůli Garmin odznaku, chápu 🙂
    PULKA
    PULKA --- ---
    Do Rican na kafe, konecne po dlouhy dobe venku 🚴‍♀️

    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Včera dnes a zítra nic

    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    RICK: Jo, tam je to moc pekny.
    Na Homoli jezdim po modry ze Slap. Brala jsem to i na silnicce s lehkym gravel plastem vepredu. Dolu pak sesupem jak je krizovatka Pod Homoli vlevo. Ale tam je nejakych 15-17% klesani. Cervena je taky pekna, na silnicku tu neni, ale na MTB jsem tam pred lety uplne spalila desticky. To se mi bezne nestava.
    RICK
    RICK --- ---
    snad nebude vadit trochu zpoždění
    Sobotní lov +6[] - cílem byla horní nádrž přečerpávací elektrárny Štěchovice, kde jsem dojel po cyklotrase z Davle, nahoru přes Sloup a Hvozdnici, následně jsem se napojil na žlutou trasu, která mě dovedla až k nádrži. Jak jsem si vesele liboval, jak nikdo nikde není a celkově se mi prostředí moc líbilo, tak jsem byl překvapen v lese nad Slapama u Červené hory, kde byly mraky aut. Probíhal zde totiž závod Blinduro zima 2024. Chvíli jsem se zastavil, měl jsem štěstí, zrovna borci jezdili a někteří to kosili hrubo. Od nádrže jsem pak padl dolů do Štěchovic po červené, kde jsem kousek šel pěšky kvůli složitějšímu terénu.
    Neděle se nesla ve slunečném počasí - jasný signál vytáhnout poprvé letos silnici. :-)

    SUMAC
    SUMAC --- ---
    dneska jaro

    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Popracovni vyjizdka do Voderadskych bucin. Potrebovala jsem usadit loziska od nove vazeliny v hlavku a podarilo se to az moc :) Radsi jsem pak brzdila zadni, jak moc mi vibrovala vidlice :D
    Vecer pak docela kosa a k tomu jeste osklivy vitr do obliceje.

    FINSON
    FINSON --- ---
    BATY: Z mé nereprezntativní zkušenosti mi přijde, že je to dnes v ČR fakt spíš lepší než to bylo před 20 lety. Ale pořád se najde pár kreténů, viz aktuální případ kolegy Helvete. Já ale fakt častěji na řidiče mávám, že děkuju, a ukazuju thumbs-up - to je vůči nim taky výchova...
    JAZ
    JAZ --- ---
    HELVETE: dobře jsi udělal, tohle chce hlásit hned. Dělám to taky tak a pokud neodpoví, tak jim aspoň dám negativní recenze na Google apod., kde natvrdo napíšu, že se mě jejich auto pokusilo zabít a je jim to jedno, takže je to odporná firma a vyhýbejte se jí všichni. Ty emoce nějak musí ven, ať má člověk pocit, že jim to neprošlo jen tak :)

    Abych nebyl OT, tak jedna ze včerejšího prohraného boje s větrem:

    BATY
    BATY --- ---
    Ještě víc jim otrne a za chvíli to bude vypadat takhle: https://www.instagram.com/reel/C3baUp8t3Qu/?igsh=MWh5MmJzZHBzczY4eg==
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Tak jsem do DEKu napsal a hned ráno velmi vstřícná a milá reakce ředitele zákaznického centra, bohužel by potřeboval aspoň kus RZ k nějakému rozumnému ztotožnění řidiče. Ale postavili se naprosto čelem a omluvili za řidiče, za to palec nahoru.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tohle je u některých řidičů už diagnóza a je to dost nebezpečný chování, chápal bych to jako ohrožení (hned dvakrát) - jednak ti může stříknout tu kapalinu do očí, druhak tě ožehlí z půl metru. Obojí může skončit dost blbě. Určitě bych jim do DEKu taky napsal, protože když to těm lidem bude v pohodě procházet a nebude na ně nikdo alespoň trochu tlačit, aby se nechovali jako úplní vymaštěnci, nic se nikdy nezmění.

    Jinak teda pomalu se vracím na kolo, ale je to teda dost bída, v pátek jsem po 40 km byl jak papír, v sobotu jsem dal nějakých 65 a pocity stejné, po 20 km úplně prázdný nohy (tam mne záchranilo kafe a bábovka u kamaráda), v neděli už trochu lepší, tak snad se to bude zlepšovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam