Mno, myslel jsem, že dneska dám pauzu. Ale bylo tam docela hezky, ale kurva, ten vítr 🤣
A dneska mohlo být docela veselo... Najizdel jsem na cyklostezku a predemnou z jiného směru najel typek na silničce. A jel docela super, tak jsem byl za ním, věděl o mě, měl garmin radar. A tak jsme jeli po rovince, pod 30km/h jsme nešli. No a po cca třech kilometrech míjíme kolonu cyklistů v protisměru a asi 20 metrů za tou kolonou jel kluk cca 9 let a trochu klickoval, ale žádné drama. Ale už jsem dával ruce na brzdy. No a ten kluk se podíval dolů na pedály a zalomil to přímo před toho týpka do protisměru.
Týpka musím pochválit, ustál to luxusně, ubrzdil to a musím zároveň pochválit moje brzdy, že jsem mu neskončil na zádech. My tam v tu chvíli měli přes 35km/h a kdyby to do toho mladýho nakouřil, tak voláme vrtulník.
Nic se nestalo, takže jsme pár vteřin jeli vedle sebe a říkám mu, dobře ty, ale přiznám se, že jsem to trochu čekal a on říká, hele, já taky, oni tihle děcka jsou generátor průserů 🤣 a pak jsme to ve vláčku dojeli, já mu poděkoval za potahani, on mi mavnul a jeli každý jinam.
A to zdržení na tom segmentu mě sere, protože ten průměr by byl lepší 🤣