• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    OCTOPUSS: No jo, ale těch kopců dolů, co pak musel jet 🤣
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Tvl, 3km nenastoupám za měsíc.
    JAZ
    JAZ --- ---
    U mě dnes těžký odpoledne v Pyrenejích (Col de Pradel, Col de Pailhères, Col de Chioula)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    dneska na Landart do Ralska:
    SSTTAANNAA:

FORELLI
    FORELLI --- ---
    OCTOPUSS: nečti to, je to návykové. Silně. :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    OCTOPUSS: [Čtverečkování, Tile hunting]
    Precti si popis v auditku a bude ti vse jasne.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    O jakých čtverečcích pořád mluvíte?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: Ano, na tyto dva tesáme "Nikdy nezapomeneme". :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Tak to ma byt :) Do pole v bodlaci, na cesty rozjezdene po lesacich, splhani po stranich s kolem na zadech :) Presne to dela ctvereckovani nezapomenutelne :D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    FORELLI: jo to už se ní párkrát stalo, že traktor Zetor prostě rozryl cestu a je tam teď pole... osobně to planuju tak že místo mapy jedu heeatmap a pokud tam není záznam od jiných lidí tak jedu jinama
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Po deštích...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: já se na ně chystal už delší dobu, ale samozřejmě si musím vybrat den deštích :-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Přenášel jsem. A pak ještě kilák po poli... Cesta v mapě byla, v reálu však ne
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Tvl. Já bych to normálně otočil, jel na medovník a pro ty čtverečky bych se vrátil v létě, až budou všichni brečet, jaký je všude sucho... myslím to zcela vážně.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tušil jsem že ty dva čtverečky nebudou zadarmo a nebyl :)

FINSON
    FINSON --- ---
    Jsem vyjel, dokud je ještě hezky... Protočit mlíko v nových pláštích, spárovat nový tepák a při tom odvézt batoh hodnotné literatury do knihobudky. Obul jsem bike do XC papuček prdím na všechno, budu na tom jezdit na nákupy, fitness i kochačky po šotolině, a flowtrail to letos dvakrát zvládne taky... se svým nájezdem to přestávám víc řešit.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska to bylo kochaci, protoze nadherny mraky. To muj mobil nedava, tak aspon rozkvetle pole.

VINC
    VINC --- ---
    WEWERKA: zkus ještě cyklomapy, tam já umazával body, předpokládám, že tam půjde i přidat...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    PULKA: Ve Statshunters diskuzi se objevila rada:
    Install Locus Map, download gpx and open it in Locus (it'll import it to it's own database), edit path and insert a point.

Nevyzkouseno, takze na vlastni nebezpeci :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    PULKA: Jak je to s body netuším, ale já nic takového neřeším, normálně auto pause a hotovo.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Existuje nějaká možnost na Stravě nebo jinde přidat do GPX body? Předem dík. Sedla jsem si k rybníku a pak jsem to zapomněla zapnout (a na tý cestě se mi to stalo ještě třikrát. Čas si představuju rozpočítat mezi posledním a chybějícím bodem, ale nechci překreslit celou mapu :(

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam