• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    WEWERKA: Ty vogo 😲 za tebou bych nechtěl jet 🤣
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    SMOKY: Tam jsem byl 🙂
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska jsem budil po páté ráno týpka co usnul na silnici II. třídy tak šikovně, že hlavu měl u škarpy a nohy přes půlku pruhu... Po asi pětiminutovém buzení se probral a vůbec netušil jak se tam dostal :) Táhlo to z něj jak z lihovaru.

Jen jsem si říkal kolik projelo kolem lidí a nechali ho tam...

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Grevlisek po Brdech

FINSON
    FINSON --- ---
    Dnes zas, a bylo to úplně super. Takže teď opatrně, abych to zase nepřepálil.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Zas jednou bez řidítek.
    Vzpominal jsem co všechno jsem byl schopný sjet a vyjet a byl jsem rád za rovný asfalt:-)

FINSON
    FINSON --- ---
    I když mám dnes volno z práce, na čtverečkování čas není, ale při venčení psa jsem si aspoň zkusil zase trochu popoběhnout... počasí je dnes neskutečnej luxus, takhle by to mohlo zůstat až do října :-)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Troska pod Troskami

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Nezaměňovat se švihák lázeňský :)
    JAZ
    JAZ --- ---
    OCTOPUSS: Jinak řečeno vyjížďka na kole. Může jít o pravidelný trénink stejně tak jako o celodenní výlet, ale primárně se od takovéto aktivity očekává spíše tréninkové než výletní tempo
    Zdroj: https://mtbs.cz/clanek/slovnik-mtb-pojmu/kategorie/ostatni :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    JAZ: Prosím tě co je to švih? Asi celej život žiju pod šutrem, ale tahle cyklohantýrka je pro mě jako klingonština.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    JAZ
    JAZ --- ---
    JOPS: tam jsou právě kopce úplně na pohodu, málokdy se to zvedne nad 8%, většinou mají hodně stabilní sklon a skoro nemusíš přehazovat, od začátku do konce jedeš jedno tempo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SMOKY: ja uz je mam taky celkem rad, kdyz s sebou netaham ten 30kg batoh, co jsem mel na brise :D
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    JOPS: ja treba kopce miluju, cim delsi tim lepsi :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    JAZ: Ty voe, ty výškové metry... Jak moc hnusné ty kopce jsou? Je kopec, kterej je dlouhej a tahlej, ale nesere mě, pak jsou kopce, co mě tak nějak z principu strašně serou 🤣
    JAZ
    JAZ --- ---
    Poslední švih v zapadlých Pyrenejích. Několik na první pohled no name průsmyků, ale když jsem si je vygooglil, tak jsem koukal. Třeba Col de Port byl vúbec první kopec, který se kdy v Pyrenejích na Tour de France jel, bylo to v roce 1910 a vyhrál tam sám Octave Lapize.

BATY
    BATY --- ---
    Tak všechno nejlepší k dnešnímu svátku 🙂

VINC
    VINC --- ---
    Nudle foto nevim proč :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam