• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    VITI
    VITI --- ---
    YAZZMAN: bohuzel Trutnov koliduje se ZKV
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Chysta se nekdo v sobotu do Trutnova?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Já dneska vyrazil pro nějaké čtverečky na Vlašimsko. První bouřce jsem se úspěšně vyhnul, ale odpolední pás deště jsem schytal se vší parádou a do toho ještě spadla teplota na 10 stupňů. Pláštěnku jsem si samozřejmě nevzal :)

JAZ
    JAZ --- ---
    Nedělní Granfondo Mont Ventoux, nejdřív několik menších kopečků a pak bolavý finiš na větrné hůrce :)

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    chrpy, vlci maky a motyli aka nedelni long podel Strely.
    jeste jsem teda potkal zdechlou srnu, ale tu jsem nefotil.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Trochu zregenerovat po darování plazmy...a dát si trochu smradlavé vody...a lovit čtverečky...

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Kokořínsko je smrt. Udělat si oběd pro dva se ukázalo jako strategický rozhodnutí, protože jinak bych to na ten rohlík se šunkou a Milky way asi neujel :D

BATY
    BATY --- ---
    FORELLI: To mi připomnělo Into the Wild ;)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska úplně nahodilá trasa mezi Humpolcem a Jihlavou.

VINC
    VINC --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    Po včerejším překážkovém běhu jsem chtěl jenom lehce vyjet.... Ale zase v terénu nastoupat 700m výškových. Proč ne, teď jsem dorazil domů, vysprchuji se a umřu...

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dnešní čtverečky severozápadně od Blaníku velká paráda, silničky a cesty bez provozu, malé vesničky a nějaký ty kopečky :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    JOPS: Proc? Jezdim pomalu. Navic dneska protivitr a migrena z ofouknuti. Takze prumerka jen 20,6.
    JOPS
    JOPS --- ---
    WEWERKA: Ty vogo 😲 za tebou bych nechtěl jet 🤣
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    SMOKY: Tam jsem byl 🙂
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska jsem budil po páté ráno týpka co usnul na silnici II. třídy tak šikovně, že hlavu měl u škarpy a nohy přes půlku pruhu... Po asi pětiminutovém buzení se probral a vůbec netušil jak se tam dostal :) Táhlo to z něj jak z lihovaru.

Jen jsem si říkal kolik projelo kolem lidí a nechali ho tam...

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Grevlisek po Brdech

FINSON
    FINSON --- ---
    Dnes zas, a bylo to úplně super. Takže teď opatrně, abych to zase nepřepálil.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Zas jednou bez řidítek.
    Vzpominal jsem co všechno jsem byl schopný sjet a vyjet a byl jsem rád za rovný asfalt:-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam