• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    YAZZMAN: Tak Krakonos letos DNF :/ Skoncil jsem cca na 20. km, kdyz jsem chytil takovou nevolnost, ze jsem nebyl schopny slapat do kopce a musel si na 30 minut lehnout vedle cesty. Pak jsem to radeji otocil a vratil se. Trochu jsem si to pak vykompenzoval odpoledne cestou z Trutnova do HK...
    VINC
    VINC --- ---
    Víkendové popojíždění:

JOPS
    JOPS --- ---
    Tak jsem si za trest z toho obzerstvi, co jsem měl za poslední tři dny naordinoval v první části trasy výjezd Řípu.

Normálně, za tři dny jsem měl 2,5kg nahoře (vazeno v neděli ráno) a dneska ráno jsem byl zase 2,5kg minus 🤣 je fakt, že to bylo dost v terénu a celkem jsem z toho večer byl zničenej 🤣 a co mě potěšilo, na všech segmentech na trase kromě jednoho, jsem měl PB 🤣🤣

A hlavně po vyjeti Řípu jsem se dostal zase do takového stavu euforie, že to jelo úplně samo 🤣

FINSON
    FINSON --- ---

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak dneska opět nějaké čtverečky když bude ten víkend pracovní.

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    YAZZMAN: Já už ne, už jsem to vyřadil ze svého kalendáře. Sláva už se úplně pomátl s tím startovným, už se letos připravuje na to, jak to bude příští rok v Road Classic.
    Souhlas tady s VITI + přidávám Zeleňák.
    VITI
    VITI --- ---
    JAZ: pockej a co Beskydy? a vlastne trat Mamuta je taky pekna!
    JAZ
    JAZ --- ---
    YAZZMAN: já jo, vždyť tohle je po konci Krušnotonu nejhezčí závod u nás :)
    VITI
    VITI --- ---
    YAZZMAN: bohuzel Trutnov koliduje se ZKV
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Chysta se nekdo v sobotu do Trutnova?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Já dneska vyrazil pro nějaké čtverečky na Vlašimsko. První bouřce jsem se úspěšně vyhnul, ale odpolední pás deště jsem schytal se vší parádou a do toho ještě spadla teplota na 10 stupňů. Pláštěnku jsem si samozřejmě nevzal :)

JAZ
    JAZ --- ---
    Nedělní Granfondo Mont Ventoux, nejdřív několik menších kopečků a pak bolavý finiš na větrné hůrce :)

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    chrpy, vlci maky a motyli aka nedelni long podel Strely.
    jeste jsem teda potkal zdechlou srnu, ale tu jsem nefotil.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Trochu zregenerovat po darování plazmy...a dát si trochu smradlavé vody...a lovit čtverečky...

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Kokořínsko je smrt. Udělat si oběd pro dva se ukázalo jako strategický rozhodnutí, protože jinak bych to na ten rohlík se šunkou a Milky way asi neujel :D

BATY
    BATY --- ---
    FORELLI: To mi připomnělo Into the Wild ;)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska úplně nahodilá trasa mezi Humpolcem a Jihlavou.

VINC
    VINC --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    Po včerejším překážkovém běhu jsem chtěl jenom lehce vyjet.... Ale zase v terénu nastoupat 700m výškových. Proč ne, teď jsem dorazil domů, vysprchuji se a umřu...

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dnešní čtverečky severozápadně od Blaníku velká paráda, silničky a cesty bez provozu, malé vesničky a nějaký ty kopečky :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam