• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    VINC: Z té Ctinevse to celkem jde taky, pokud teda není po dešti, i když už na Stravě to bere už jako kopec 4. kategorie 🤣 a člověk se hezky rozhybe 🤣
    VINC
    VINC --- ---
    JOPS: Ve všední den skoro nikdo. Přijel jsem Ctiněvse a obkroužil to a pak nahoru. Z druhý strany si pamatuju nějaký bahnitý cosi, to bych nedal :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    VINC, JOPS: Když jsem tam byl na výletě s rodinou, trénovali tam výběh hasiči - normálně v plné polní včetně přilby :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    VINC: Byli lidi? Fandili ti? 🤣 Tam to je super, když jedeš nahoru a máš tam morální support 🤣 to tě prostě nedonutí slezt z kola.
    A odkud jsi tam přijel? Z aleje nebo ze Ctinevse?
    VINC
    VINC --- ---
    Tak Říp už mám letos taky splněnej :) fakt se nezdá, že je to tak do kopce :D

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    JOPS: já to našel:-)
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/hukasofaso
    JOPS
    JOPS --- ---
    VINC: Je to Kokořínsko? Na něčem podobném jsem před 5 lety lezl, ale už to nejsem schopen najít.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: No to asi jo, ale tady to seno bylo uz takovy ulezely. Misty byl pod tim senem sterk trosku navolno a obcas to trosku podjelo. Ale zase super, ze jsem tam mohla jet rychle i na silnicce. Rozhodne me to teda pobavilo az jsem si z toho natocila video (proto je ta fotka tak spatna, je to vytiple z videa).
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: ad senogravel - tohle když se namotá do kazety, to je pak radosti :)
    VINC
    VINC --- ---
    Bolavý nohy, bláto a tak :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Zamek Kozel, inundacni (zaplavovy) most hned pod zamkem a na posledni fotce je specialni povrch zvany Senogravel :D

YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dnešní jízda do práce trochu oklikou :)

SUMAC
    SUMAC --- ---
    JOPS: jo já to stridam :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    JOPS: Radím ti nepůjčuj si silničku, jestli si nechceš brzo kupovat nový kolo :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Taky jezdím občas na MTB a jako idiot si nepřipadám :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak konečně ten idiot co jezdí na MTB, tak se hecnul a dal si taky 100+ km 🤣

Hele, za sebe musím říct, že dobrý. Nohy v pohodě, kolem 50-60km krize, bolela mě záda a nevěděl jsem co a jak. Pak jako mávnutím kouzelného proutku to bylo úplně zase v pohodě a o zádech jsem nevěděl až do konce jízdy.

Bál jsem se počasí, tak jsem vyjel po šesté ráno a super. Většinu času ve stínu, takže fajn.

Já si fakt budu muset někde půjčit tu silnicku... Věřím tomu, že s ní stáhnu čas o další nesmysl. Akorát nevím, co se mnou udělají kopce, když jsem zvyklej na MTB převody 🤣

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Coll de Rates (s bonusem až na vrchol), Porte de Confrides, Coll de la Garga

BATY
    BATY --- ---
    JAZ: Škoda, že to bylo ve stejný den...
    JAZ
    JAZ --- ---
    Něco ze sobotního leteckýho dne v Krkonoších, kde nám dal Elkov slušnou lekci :)

BATY
    BATY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam