• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    JOPS: Radím ti nepůjčuj si silničku, jestli si nechceš brzo kupovat nový kolo :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Taky jezdím občas na MTB a jako idiot si nepřipadám :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak konečně ten idiot co jezdí na MTB, tak se hecnul a dal si taky 100+ km 🤣

Hele, za sebe musím říct, že dobrý. Nohy v pohodě, kolem 50-60km krize, bolela mě záda a nevěděl jsem co a jak. Pak jako mávnutím kouzelného proutku to bylo úplně zase v pohodě a o zádech jsem nevěděl až do konce jízdy.

Bál jsem se počasí, tak jsem vyjel po šesté ráno a super. Většinu času ve stínu, takže fajn.

Já si fakt budu muset někde půjčit tu silnicku... Věřím tomu, že s ní stáhnu čas o další nesmysl. Akorát nevím, co se mnou udělají kopce, když jsem zvyklej na MTB převody 🤣

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Coll de Rates (s bonusem až na vrchol), Porte de Confrides, Coll de la Garga

BATY
    BATY --- ---
    JAZ: Škoda, že to bylo ve stejný den...
    JAZ
    JAZ --- ---
    Něco ze sobotního leteckýho dne v Krkonoších, kde nám dal Elkov slušnou lekci :)

BATY
    BATY --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dnes ideální den, čtyři hodiny v práci, čtyři hodiny na kole a dál se uvidí :)

RICK
    RICK --- ---
    SUMAC: fakt sorry za OT, ale já musím :-DD

SUMAC
    SUMAC --- ---
    ... people think cyclists have a unique blend of intelligence, generosity and the "cool factor". The research, commissioned by the British Heart Foundation to mark their 39th London to Brighton Bike Ride, found cyclists are considered to be 13 per cent more intelligent and ‘cooler’ and ten per cent more charitable than other people.

nevim kam s tim. feel free to share

'Cyclists are more intelligent, charitable and cool than the average person' says study | The Independent | The Independent
    https://www.independent.co.uk/sport/cycling/cyclists-are-more-intelligent-charitable-and-cool-than-the-average-person-says-study-9051434.html
    FINSON
    FINSON --- ---
    YAZZMAN: Vzdát je taky potřeba umět.
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    YAZZMAN: Tak Krakonos letos DNF :/ Skoncil jsem cca na 20. km, kdyz jsem chytil takovou nevolnost, ze jsem nebyl schopny slapat do kopce a musel si na 30 minut lehnout vedle cesty. Pak jsem to radeji otocil a vratil se. Trochu jsem si to pak vykompenzoval odpoledne cestou z Trutnova do HK...
    VINC
    VINC --- ---
    Víkendové popojíždění:

JOPS
    JOPS --- ---
    Tak jsem si za trest z toho obzerstvi, co jsem měl za poslední tři dny naordinoval v první části trasy výjezd Řípu.

Normálně, za tři dny jsem měl 2,5kg nahoře (vazeno v neděli ráno) a dneska ráno jsem byl zase 2,5kg minus 🤣 je fakt, že to bylo dost v terénu a celkem jsem z toho večer byl zničenej 🤣 a co mě potěšilo, na všech segmentech na trase kromě jednoho, jsem měl PB 🤣🤣

A hlavně po vyjeti Řípu jsem se dostal zase do takového stavu euforie, že to jelo úplně samo 🤣

FINSON
    FINSON --- ---

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak dneska opět nějaké čtverečky když bude ten víkend pracovní.

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    YAZZMAN: Já už ne, už jsem to vyřadil ze svého kalendáře. Sláva už se úplně pomátl s tím startovným, už se letos připravuje na to, jak to bude příští rok v Road Classic.
    Souhlas tady s VITI + přidávám Zeleňák.
    VITI
    VITI --- ---
    JAZ: pockej a co Beskydy? a vlastne trat Mamuta je taky pekna!
    JAZ
    JAZ --- ---
    YAZZMAN: já jo, vždyť tohle je po konci Krušnotonu nejhezčí závod u nás :)
    VITI
    VITI --- ---
    YAZZMAN: bohuzel Trutnov koliduje se ZKV
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam