• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Dnešní cíl byl dát 30km za hodinu. Bohužel se mi to nepovedlo a průměr jsem dal za 29,7km/h
    Zpátky to bylo tak trochu proti větru a už to docela bolelo 🤣

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Ale to bylo zase pěkný ráno dneska, krásných 15 stupňů, v údolích s mlhou ještě o chlup méně, když jsem přijížděl kolem deváté domu, už to docela peklo :-)

JOPS
    JOPS --- ---
    Přijedu do vesnice a začínám hledat cukrárnu. A takhle projíždím tou vesnicí a říkám si, doprdele, dyk na té hlavní někde musí být... Tak sáhnu do kapsy pro mobil a Uh eh, jsem v Mlekojedech a ne v Tisicich.... 🤣 Tak jsem potupně sklopil uši a jel ty dva kilometry do vedlejší vesnice 🤣 a zmrzka dobrá, ale prostě v Liblicích točená je lepší.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    To je opravdu placka, to převýšení tu mívám tak obvykle kolem 50. až 60. km :)
    MITHRO
    MITHRO --- ---
    prva 200ka tento rok, placka idealna na jizdu na "tuky"

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Nejdřív na skok do blázince do Kosmonos a pak po mariance na lov čtverečků...

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tady je pěkně vidět, že pro každého je "kopec" trochu něco jiného :-)
    Já mám 200 metrů od chalupy když jedu domu z jedný strany kilometrovou stojku s převýšením 80 m a průměrem 8 %, max. 17 %, z druhý strany to má 800 m, převýšení 62 m, průměr 8 %, max. 13 % :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Se do toho Mělníka někdy budu muset podívat :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: clovece, tenhle to mel cipnute a byl asi i mladsi nez ja a ten kopec je fakt strasne hnusnej, relativne kratkej, ale neprijemnej a kdyz jsem videl s jakou on jede lehkosti a ja ve stoje, tak bylo jasny, ze to nedam...
    ale aspon jsem si tam dal PR :D

Masakr v Mělníku | Strava Ride Segment in Mělník, Středočeský kraj, Czechia
    https://www.strava.com/segments/26077187?filter=overall&gender=all
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Tak potrénuj, já předloni předjel ebike i do kopce: Dědek na eMTB se kochal a já to švihal domů - na gravelu po silnici 😆
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak STRAVA mi napsala, že tohle je mých nejrychlejších 40km na kole. A za všechno může typek na elektrokole 🤣 kterého jsem předjel a jeho ego to nechtělo zkousnout a snažil se mě předjet. Na rovince neměl šanci (4-5km jsem ho viděl na Garminu v radaru za prdelí, ale pak přišel kopec s 15% stoupání a to vyletěl takovým stylem, že jsem neměl nejmenší šanci... Ale s jízdou včera jsem byl fakt spokojenej, a mám pocit, že jsem snad včera překonal 2k km tenhle rok. No, můj cíl na tenhle rok jsou 4k, ale nevím nevím 🤣

VINC
    VINC --- ---
    Vypadá to jako H... teda ono je, ale fotil jsem motýle :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Teď je ideální doba na sběr zarostlých čtverečků, vše je posečeno :)

JOPS
    JOPS --- ---
    VINC: Z té Ctinevse to celkem jde taky, pokud teda není po dešti, i když už na Stravě to bere už jako kopec 4. kategorie 🤣 a člověk se hezky rozhybe 🤣
    VINC
    VINC --- ---
    JOPS: Ve všední den skoro nikdo. Přijel jsem Ctiněvse a obkroužil to a pak nahoru. Z druhý strany si pamatuju nějaký bahnitý cosi, to bych nedal :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    VINC, JOPS: Když jsem tam byl na výletě s rodinou, trénovali tam výběh hasiči - normálně v plné polní včetně přilby :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    VINC: Byli lidi? Fandili ti? 🤣 Tam to je super, když jedeš nahoru a máš tam morální support 🤣 to tě prostě nedonutí slezt z kola.
    A odkud jsi tam přijel? Z aleje nebo ze Ctinevse?
    VINC
    VINC --- ---
    Tak Říp už mám letos taky splněnej :) fakt se nezdá, že je to tak do kopce :D

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    JOPS: já to našel:-)
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/hukasofaso
    JOPS
    JOPS --- ---
    VINC: Je to Kokořínsko? Na něčem podobném jsem před 5 lety lezl, ale už to nejsem schopen najít.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam