• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    FINSON:
    WEWERKA: jezdím tak málo hlavně protože jsem úplně posraná ze silnic. A minule pondělí na kruhaku policajti, dodavka a sesrotované kolo, to mě moc nepovzbudilo. :/
    A i když vím, že mam někde přednost, vjet se tam prostě bojím.
    Peklo. Jsem tým řidičák na kolo, fakt. Kvůli sobě.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: tomu se rika poradne kolo na fyzicku :) s timhle kdyz das 100km i po silnici, tak budes mit hnaty jako Sagan :D
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Tak to ti reknu presne co si myslela :D "nez se s tou sunkou rozjede, tak budu uz za krizovatkou" :D :D (sorry)
    Me tam dneska z vedlejsi vjelo auto, ale pak si me vsimnul a v pulce to zahamtnul. Musela jsem sice do protismeru, ale aspon jsem nemusela sahat na brzdy.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Čím míň jízd a čím míň kilometrů, tím víc fotek!
    Navíc jsem na tomhle kousku ulovil 4 čtverečky, no nekup to!

Jinak odbočoval jsem na klasické čtyřsměrné křižovatce z hlavní doleva a zprava z vedlejší přijížděla paní v dodávce Rohlík - kolizní kurz a kolizní rychlost, koukala na mě a jela. Nevyměkl jsem a tu přednost jsem jí vynutit si nenechal, musela uprostřed té křižovatky zastavit, nechat mě projet a pak si mě předjet na plné čáře až za tou křižovatkou. Vzhledem k tomu, že netroubila, negestikulovala a ani se mě nepokusila ostříknout, tak tipuju, že musela od začátku vědět, že není v právu - ale prostě to zkusila, tvl.

Tady k tomuhle povrchu mi naskočil koment, který jsem viděl jinde, ten se pravda vztahoval k dost kamenitému sjezdu, ale prostě:
    "Mrdám gravel, zůstanu u fatbiku!" :-)

VINC
    VINC --- ---
    První den v Kruškách :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Mraky nad Prahou, foceno od Tehova.

YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Kilo po práci. Příště by bylo záhodno se víc najíst 🙄

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Přes Svidník a Choustník. Tohle kolo je trošku overkill a utrpení v místním terénu, ale aspoň nemusí dávat moc pozor na rozbitých cestách po lesácích.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: vykompenzovala to průměrná rychlost :) jinak do těch sedmi je fakt skoro nulový provoz.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Ja tam nebyla tak 20 let, tak diky za osvezeni pameti. No a mas pravdu, je to nezvykle malo nastoupanych metru :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: můžeš, sem kokos,když jsem si to po sobě přečetl musel jsem to smazat :) to psaní na mobilu je fakt zákeřné...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Tak uz ti muzu dat palecek? :) Nebo to jeste jednou smaznes :D :D :D
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Ranní Jindřichův Hradec.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Mam rozpeceny mozek. 35 C na slunicku nedavam. Max mi to rika 42 C, to je zrovna na te druhe fotce na polni ceste (Hracholusky). Musela jsem z Roztok u Krivoklatu popojet vlakem.
    Pritom rano bylo tak krasne.

YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Dneska pohoda a kafíčko

JOPS
    JOPS --- ---
    Dnešní cíl byl dát 30km za hodinu. Bohužel se mi to nepovedlo a průměr jsem dal za 29,7km/h
    Zpátky to bylo tak trochu proti větru a už to docela bolelo 🤣

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Ale to bylo zase pěkný ráno dneska, krásných 15 stupňů, v údolích s mlhou ještě o chlup méně, když jsem přijížděl kolem deváté domu, už to docela peklo :-)

JOPS
    JOPS --- ---
    Přijedu do vesnice a začínám hledat cukrárnu. A takhle projíždím tou vesnicí a říkám si, doprdele, dyk na té hlavní někde musí být... Tak sáhnu do kapsy pro mobil a Uh eh, jsem v Mlekojedech a ne v Tisicich.... 🤣 Tak jsem potupně sklopil uši a jel ty dva kilometry do vedlejší vesnice 🤣 a zmrzka dobrá, ale prostě v Liblicích točená je lepší.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    To je opravdu placka, to převýšení tu mívám tak obvykle kolem 50. až 60. km :)
    MITHRO
    MITHRO --- ---
    prva 200ka tento rok, placka idealna na jizdu na "tuky"

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Nejdřív na skok do blázince do Kosmonos a pak po mariance na lov čtverečků...

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tady je pěkně vidět, že pro každého je "kopec" trochu něco jiného :-)
    Já mám 200 metrů od chalupy když jedu domu z jedný strany kilometrovou stojku s převýšením 80 m a průměrem 8 %, max. 17 %, z druhý strany to má 800 m, převýšení 62 m, průměr 8 %, max. 13 % :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Se do toho Mělníka někdy budu muset podívat :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam