• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    JOPS:není to až takové peklo, ale dnes jsme prostě neměl nohy. Tady je profil z Českého Dubu https://climbfinder.com/en/climbs/jested-cesky-dub
    Jinak na MTB není špatná trasa přes Křížanský sedlo. Já většinou jezdím přes Ralsko na Osečnou a pak přes Druycov na Semering a Výpřež. Procenta nejsou až tak šílené, ale když tam jako já taháž 125Kg živé váhy tak to píše:-)
    Osobně u té tvé trasy nevidím problém v tom vyjet Ještěd (na MTB jsme byl hodně rád za lehčí převody), ale v tom dopravit se tam a zpět...

JONAS3: pro mě je Ještěd z MB docela záhul
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JOPS: Co mate s tím Ještědem furt... Takový krtinec. Vidím na něj z postele a max 1x za rok se donutím tam vyjet.
    Teď o víkendu ale jedeme na Zlaťák ;) Tam se jezdí z Liberce jakože na kopec.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SSTTAANNAA: taky se chystam na Jested...
    Melnik - Jested - Melnik a vychazi me to na 180km... a trochu se toho bojim, pojedu to na MTB a asi mozna pojede i kolega na silnicce.

jak moc napicu ten kopec je? :D jakej to ma prumernej sklon?
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tradiční výjezd na Ještěd jsem se rozhodl podniknout skoro po třítýdenní pauze bez kola. Včera jsem protočil lehce nohy na pivo a na pizzu (s tím pivem jsme to asi trochu přepísknul, jak jsem zjistil dnes).
    No pěkně jsem si to protrpěl. Děsil jsme se cesty zpět, ale ta byla kupodivu super a dost mě bavila. Je to skoro stále z kopce, tak asi není divu:-)
    Dokonce i průměr jsem vrátil nad dvacítku.

SMOKY
    SMOKY --- ---
    FINSON: Terra 2021
    FINSON
    FINSON --- ---
    SMOKY: Slušná oklika! To je Orca? Ročník 2020?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    FORELLI: jo hmyz, protivitr a motoristi, svatá trojice co mi zaručeně otravuje život:)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    HOLAKAC: Zkus tohle
    https://www.alza.cz/maxi/incognito-prirodni-repelent-d7085255.htm
    Neni to chemicka sr.... jako ostatni repelenty s DEET a prijde mi, ze to docela funguje.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    FORELLI: Na mě to třeba nefunguje, když jsem běhal trailový závody 10h+, tak jsem si kupoval i různý náramky proti hmyzu a klíšťatům, a vůbec to nefungovalo. Jsem prostě ten typ co když jdeme 4 v lese tak já jsem sežranej a zbytek nic.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: To mam zmereny :) Vyjizdela jsem nekdy pred 20 lety na Boubin a byla tam tuna hovad. Kdyz jsem jela aspon 18 km/h, tak se jim nedarilo pristat.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: taky jsem o repelentu přemýšlel už :-)
    Hmyzáci nedaj pokoj ani za jízdy... jak teď jezdím víc i přes den a ne jen ráno, tak jak je to tady kopcovitý a já už pomalej, tak prostě jedeš kopec a kolem tebe neustále něco bzučí a snaží se přisát.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Haha, to znam. Uz jsem si zvykla pribalit repelent, kdyz jedu do lesa.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak jsem zase vzal jednu moji oblíbenou trasu a že trošičku v tempu. Zkusíme nějaká PR na segmentech a žádné flakani. Můj cíl byl dát průměr nad 25km/h. Bohužel mi do toho hodilo vidle léto. Bylo to docela dost zarostlé a ty agaty byly dost nepříjemné a tam mě to docela brzdilo. Takže průměr 24,7km/h. Ale čas skoro o půl hodiny rychlejší, než když jsme to jeli ve dvou.

A co mě překvapilo, tak tam mám jeden kopec kategorie 4 a jel se mi nahoru úplně napicu. Ale fakt nahoře jsem měl pocit, že umřu a že mi totálně odešla fyzička. No a pak kouknu na Stravě, že jsem překonal svůj nejlepší čas o 45 vteřin. A to samé jsem měl tuším v neděli, vyjíždím kopec, umírám na konci a říkám si, forma v prdeli a ono pak porovnám časy a ejhle já do toho kopce jel průměrnou 19,2km/h a můj nejlepší průměr do té doby byl 15,1km/h.💪🏻

Takže jezdit, jezdit a jezdit a fakt to do těch nohou jde 😀

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Včerejší podvečerní čtverečky, devět nových kousků na severozápadním rohu, Votice, Olbramovice – tam je to velká paráda skoro 10 km po štěrku. Pak jsem ovšem trošku zaplatil za chybu v plánování a zakufroval se chvilku v lese u Jiřína aneb co je v mapách v reálu být nemusí, respektive je to totálně zarostlé a nepoužívané. Asi si dokážete představit jaké to je, když je člověk zpocený a vyjede do lesa, kde se pohybuje rychlostí chodce... Takže přibylo pár výživných štípanců... Bonus v podobě žihadla do ruky 5 cm nad štípanec od hovada už byla jen taková malá třešnička na dortu :) Ten hmyz je teď fakt hodně otravný.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SUMAC: Uz se mi nechtelo mazat aktivitu a nejak dal to resit. Nastesti to nastalo az v miste, ktere uz mam proctvereckovane.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    WEWERKA: jo jsou web featury co se daji na to pouzit a da se manualne kazdy bod natrahnout na cestu. jednou jsem to zkousel kdyz sem nekde v lese nemel signal a projel cestu ale nedostal ctvrecek.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    WEWERKA: Kouzelne tlacitko Correct distance na Strave zabralo. Sice to neobnovilo na mape kus cesty, ale uznalo mi to delku 197.42 km. Bohuzel to uplne rozhodilo prumerku.
    Wahoo pry nahrava trasu i kdyz je to zapauzovane. Existuje reseni jit do db a pres sql to opravit. Strava zrejme tohle umi tohle ze souboru dostat. Proc se mi to zapausovalo, to netusim :( Odpauzovalo se to samo na prvni zastavce po 13 km.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Vyjíždím, dokud to jde, brzy to zase nepůjde. Poslední den dovolené jsem samozřejmě musel využít, navíc po nočním dešti byl ráno naprosto luxuní vzduch, my alergici tohle umíme ocenit.
    A taky jsem na poslední chvilku namontoval zrcátko, co jsem pořídil v zimě a zapomněl na něj. Jako on top doplněk k radaru je to fajn, docela funguje.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Jsem se zase jela jen tak projet. 13 km mi to nezmerilo, takze 198 km.

SUMAC
    SUMAC --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam