• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Jo, dneska se jelo příjemně

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska 200 km (jeste 10.6 km od vlaku). Parkrat gravel, jednou bahno, ale jinak luxusni kopce a jeste luxusnejsi sjezdy. Me to moc rychle z kopce nejede, ale dneska mam maximalku 69.8 km/h a pres 65 jsem sla nekolikrat. Navic bylo i super pocasi, vetsina dne pod mrakem. Dneska vyjimecne samy pozitiva :) Az se divim.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SSTTAANNAA: tak ještě jedna:-)

JOPS
    JOPS --- ---
    Dneska jsem si omylem splnil sen, dát 100km pod 4 hodiny. Až někde seženu silnici, tak si posunu cíl🤣 ale posledních 10 - 20km,když jsem si spočítal, že by to mohlo vyjít, tak byl očistec, lehce proti větru a fakt to docela bolelo. Teď jsem ve fázi klinické smrti 🤣

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Zničit sebe a kolo na Zlaťák

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska pro čtverečky až do Prčic, opět spousta krásných cest a cestiček, kudy bych nikdy jinak neprojel

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Kolo jsem nechal doma...

FINSON
    FINSON --- ---
    Seznamovačka v gravel native terénu - až na tu cestu rozmrdanou "lesákama", tam jsem to asi kilák nebo dva nesl (a Garmin pořád běžel, takže dobrej průměr, imho 😎), to jinak byla lábuž 🩶

FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: 😊
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: pěkně ty! :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    SMOKY: OK, tak snad mě omlouvá, že Terru 2020 jsem si přivezl až později večer, příště už ji snad poznám :-)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SSTTAANNAA: Ted koukam, ze jsem to jela ve dvou samostatnych jizdach. Plice metr za mnou a prestavky na vydychani :) Lidi na me hodne divne koukali, uplne nechapali jak tam muzu jet. Prumerka 3-4 km/h.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    WEWERKA: tohle asi ani nebudu zkoušet:-)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    JONAS3: tu silnici přes Rozstání jsme jel nahoru jednou a víc nemusím ...ty Křížany a nebo Druzcov mi nepříjdou od Mělníka úplně mimo, záleží kudy to vemou...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SSTTAANNAA: Pro me byl zahul Jested nahoru po modry od skokanskych mustku az po cervenou k asfatce tesne pod vrcholem na MTB :D Poslednich par metru k asfaltu jsem nedala kvuli sutrum. Ale na silnicce po asfaltu v pohode. Akorat z Prahy to mam 250 km sem tam.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JOPS: Napicu je dostatečně, není moc pravidelný, stojky střídají mírnější úseky. Určitě to nepojedete z Křižan, jak píše RICK, to nemáte po cestě. Pojedete z Dubu, první průšvih je Rozstání - Hodky:
    Hodky | Strava Ride Segment in Světlá pod Ještědem, Liberecký kraj, Czechia
    https://www.strava.com/segments/18373604
    Tam to bolí...
    Pak je to takové na pohodu, až na sedlo Výpřež, kde je odbočka na Ještěd. Skoro 3 km finále, občas okolo 12 - 15 % rampy, nejvýživnější je to pod lanama (ty tam nejsou, už, lanovka spadla). Pak poslední kilák z Ještědky. Ale neboj, chodí tak kopec lidí, takže furt pojedeš, abys nevypadal, že se ti to nechutná a chceš slézt.
    Ale vážně, když nebudeš prasit, a pojedeš na bajku v klidu, tak je to v pohodě. Jaké si to uděláš, takové to máš.
    RICK
    RICK --- ---
    JOPS: takhle z Křižan

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    JOPS:není to až takové peklo, ale dnes jsme prostě neměl nohy. Tady je profil z Českého Dubu https://climbfinder.com/en/climbs/jested-cesky-dub
    Jinak na MTB není špatná trasa přes Křížanský sedlo. Já většinou jezdím přes Ralsko na Osečnou a pak přes Druycov na Semering a Výpřež. Procenta nejsou až tak šílené, ale když tam jako já taháž 125Kg živé váhy tak to píše:-)
    Osobně u té tvé trasy nevidím problém v tom vyjet Ještěd (na MTB jsme byl hodně rád za lehčí převody), ale v tom dopravit se tam a zpět...

JONAS3: pro mě je Ještěd z MB docela záhul
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    JOPS: 180km na mtb ? to nezni jako zabava :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JOPS: Co mate s tím Ještědem furt... Takový krtinec. Vidím na něj z postele a max 1x za rok se donutím tam vyjet.
    Teď o víkendu ale jedeme na Zlaťák ;) Tam se jezdí z Liberce jakože na kopec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam