• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Tobě to slovíčkaření funguje? :-) Jinak jasně, ale tohle byla moc hezká cesta, taková akorát pro gravel :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: To slovickareni se ti bude hodit pro priste. Treba u vodni nadrze Svihov je spousta zakazu o vstupu, ale zadny o vjezdu ;)
    Nicmene jsem teda koukala na Stravu a ta frekventovana silnice je uplne v pohode. Ne po 611, ale pres Sestajovice s klidem.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Ech, tady to slovíčkaření :-) Byl jsem připraven v případě nutnosti tvrdit, že jsem se tam díky navigační chybě vyloupl támhle z toho křoví a u louky žádná závora ani nápis nebyly:-) Nedělám to takhle úplně rád, ale přišlo mi to pořád jako v globálu méně škodlivé a nebezpečné, než tu soukromou cestu objíždět po frekventovaném hlavním tahu, no... navíc v Mapách.cz jako soukromá značená není a navigace mě na ni normálně poslala, tak co :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Pockej az pojedes do vojenskeho prostoru s napisem "nevstupovat, strelba" a z dalky se bude ozyvat strelba :)
    Nicmene jestli je tam napsano vstup zakazan, tak jsi prece nic neporusil, ne? Jsi tam vjel.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Pro ty chybějící čtveřečky jsem musel přes tři závory, poslední i s cedulí s nápisem "sokromý pozemek - vstup zakázán", ale cesta tam byla a hlídač ne... každopádně jsem netušil, že takovýhle koníček může z člověka udělat vyvrhele a kriminálníka!

VINC
    VINC --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: ráno jsem jel ve 12 stupních a bylo to fajn :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska jsem chtela vyrazit brzo, abych se vyhla tem vedrum. Nejak se to nepodarilo, takze vyjezd az v 9.
    Rano krasnych 20C a i par kapek spadlo, ale odpoledne mi wahoocko hlasilo i 37C. Takze pravidelne otacet bidon do helmy a chladit :) Ale i tak mam pocit, ze mi praskne hlava.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska lov čtverečků, samozřejmě jsem díky navigační chybce jeden vynechal (chybělo cca 100 m...), takže zítra tam musím znovu, ale jinudy.
    "A odkud jsi? Ze Lžína... Nekecej!"
    No, jsou ale ještě horší názvy obcí :)

FINSON
    FINSON --- ---
    A ještě dneska - dokud to jde.

FINSON
    FINSON --- ---
    Jako ještě že jsem nepořídil tu endurance silnici :-D

VINC
    VINC --- ---
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Tyhle podvečerní projížďky zkrátka stojí zato :)

SUMAC
    SUMAC --- ---
    Jel sem k Vítěznému oblouku ale zapomněl že tour letos konci v Nice...

YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Dneska v tom vedru maximálně coffee ride...

FINSON
    FINSON --- ---
    Tenhle víkend se docela daří.

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Jo, dneska se jelo příjemně

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska 200 km (jeste 10.6 km od vlaku). Parkrat gravel, jednou bahno, ale jinak luxusni kopce a jeste luxusnejsi sjezdy. Me to moc rychle z kopce nejede, ale dneska mam maximalku 69.8 km/h a pres 65 jsem sla nekolikrat. Navic bylo i super pocasi, vetsina dne pod mrakem. Dneska vyjimecne samy pozitiva :) Az se divim.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SSTTAANNAA: tak ještě jedna:-)

JOPS
    JOPS --- ---
    Dneska jsem si omylem splnil sen, dát 100km pod 4 hodiny. Až někde seženu silnici, tak si posunu cíl🤣 ale posledních 10 - 20km,když jsem si spočítal, že by to mohlo vyjít, tak byl očistec, lehce proti větru a fakt to docela bolelo. Teď jsem ve fázi klinické smrti 🤣

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam