• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Nepodařilo se načíst diskuzi.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak zase po nějaké době pořádně zmoknout, ale tohle bylo vzhledem k teplotě a předchozím horkým dnům vlastně docela příjemné :-)

DYNK
    DYNK --- ---
    Dnešní gravel po práci. Bavilo!

BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    BINARY_PARANOIC: viz zde.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    MARASAN: Po koupi silničky jsem tomuhle dopřál nový custom lak, předtím to bylo klasicky černé kolo s červenými a bílými fofrpruhy :D Jasně, že tehdy už byly kotouče běžné, ale holt ne v této cenové kategorii.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BINARY_PARANOIC: ze tam je napsany grrrrravel ;-) [ Uz na CX z 2013 mam disc brakes ]
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    MARASAN: Zas takový veterán to není, ale holt low-end cyklokroska z 2014 :) Od jara teď více jezdím na moderní silničce (kotoučovky, Di2, …) a ten rozdíl samozřejmě cítit je, nicméně zdaleka největší brzdou je stejně vždycky dýchavičný motor (tedy já) :) Takže na takový ten lehčí gravel i tohle kolo s velkým přehledem dostačuje.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BINARY_PARANOIC: jak je to stary, ze ma cantilevery?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Též jsem si dneska jel zalovit… 8 čtverečků a vyvenčený Grrrrravel, místama tedy nepříjemně do kopce, ale tak to je holt v našich končinách tak nějak automaticky :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Taky jsem si dneska dojel pro ten sobotní zapomenutý. Ale přidal jsem k tomu dalších 10 nových :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Ja jsem jako blesk ;)
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Tobě to slovíčkaření funguje? :-) Jinak jasně, ale tohle byla moc hezká cesta, taková akorát pro gravel :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: To slovickareni se ti bude hodit pro priste. Treba u vodni nadrze Svihov je spousta zakazu o vstupu, ale zadny o vjezdu ;)
    Nicmene jsem teda koukala na Stravu a ta frekventovana silnice je uplne v pohode. Ne po 611, ale pres Sestajovice s klidem.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Ech, tady to slovíčkaření :-) Byl jsem připraven v případě nutnosti tvrdit, že jsem se tam díky navigační chybě vyloupl támhle z toho křoví a u louky žádná závora ani nápis nebyly:-) Nedělám to takhle úplně rád, ale přišlo mi to pořád jako v globálu méně škodlivé a nebezpečné, než tu soukromou cestu objíždět po frekventovaném hlavním tahu, no... navíc v Mapách.cz jako soukromá značená není a navigace mě na ni normálně poslala, tak co :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Pockej az pojedes do vojenskeho prostoru s napisem "nevstupovat, strelba" a z dalky se bude ozyvat strelba :)
    Nicmene jestli je tam napsano vstup zakazan, tak jsi prece nic neporusil, ne? Jsi tam vjel.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Pro ty chybějící čtveřečky jsem musel přes tři závory, poslední i s cedulí s nápisem "sokromý pozemek - vstup zakázán", ale cesta tam byla a hlídač ne... každopádně jsem netušil, že takovýhle koníček může z člověka udělat vyvrhele a kriminálníka!

VINC
    VINC --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: ráno jsem jel ve 12 stupních a bylo to fajn :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska jsem chtela vyrazit brzo, abych se vyhla tem vedrum. Nejak se to nepodarilo, takze vyjezd az v 9.
    Rano krasnych 20C a i par kapek spadlo, ale odpoledne mi wahoocko hlasilo i 37C. Takze pravidelne otacet bidon do helmy a chladit :) Ale i tak mam pocit, ze mi praskne hlava.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska lov čtverečků, samozřejmě jsem díky navigační chybce jeden vynechal (chybělo cca 100 m...), takže zítra tam musím znovu, ale jinudy.
    "A odkud jsi? Ze Lžína... Nekecej!"
    No, jsou ale ještě horší názvy obcí :)

FINSON
    FINSON --- ---
    A ještě dneska - dokud to jde.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam