• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Já to tam moc neznám, v Řeži jsem byl poprvé a pojmenoval jsem tu jídzu NeŘež právě proto, že jsem ji jenom lízl po kraji tím Husincem. Ahold koukám na mapě, kde je, a netuším, jakej kopec myslíš :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: clovece, to neni on :) tenhle je by se dalo rict od Vyzkumaku az nahoru k tem skladum co ma tusim ahold. Ted koukam na mapy cz a nasel jsem ho a tenhle neznam :)
    VITI
    VITI --- ---
    JOPS: Praha je spis na gravel/cx, ted jak je to vykazeny, tak trochu vyhledy, jinak nic extra
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Myslíš tady tohle? Až k výzkumáku jsem nejel:

JOPS
    JOPS --- ---
    VITI: nas cil byl bunkry, letiste, nejvyssi hora TOK a klobasa v Míšově :) Ja chtel jeste na Prahu a to bylo zamitnuto :D

zkusim si te udrzet v palici a pokud to pro MTB bude z kopce, tak bereme vsema deseti :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: na ten kopec od Reze (jsem ve vyzkumaku makal 16 let :D) na ten kopec se chystam uz pet let. A ne a ne se tam dostat. Jednou jsem tam pod nej dojel, a zacalo tak strasne chcat, ze jsme sedli do vlaku a hura zpatky domu :D

za kolik ho dava ten nejrychlejsi? :)
    VITI
    VITI --- ---
    JOPS: bacha, vynechali jste skoro vsechny mtb zajimavy cesty ;-) ... jinak super, byl jsem tez
    FINSON
    FINSON --- ---
    Já si teď ráno vyšlápl Husinec od Vltavy a sjel kousek přes Klecany - moc hezký, příště to pojedu víc odpočatej :-)

V okolí Klecan a pak i po návratové trase je plno úseků silnice moc hezky opravených, nebýt toho zajíždění do různých prdelí kvůli čtverečkování, byla by to krásná trasa na žiletku. V Klecanech mě ale pobavilo, jak tam mají všechny silnice hlaďoučký a cyklotrasa vypadá takhle:

JOPS
    JOPS --- ---
    Včera jsme si dali Brdy. Mají své kouzlo v tom, že tam jedete buď 10km/h nebo 50km/h. Mám takový pocit, že mezitím skoro nic není. 🤣

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI: Mi přijde, že tento týden jsem do kopce na jiný převod nejezdil:-)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak dneska to bylo tvrdý, hodně polňaček a jako bonus výjezd na Čeřínek a Mešnici. Dlouho jsem nejel na nejlehčí převod a dneska tam padal docela často :-)

SMOKY
    SMOKY --- ---
    FORELLI: já do kopce ani jinak nejezdím
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Já jezdím na pákách... nebo v dropech 😎
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: tak tam by mi blikačka vadila, dost často se držím v Horním úchopu, měl jsi pořídit něco co by šlo integrovat dolů do držáku na garmina. Ale samozřejmě ti nechci kazit radost :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jsem si trochu natáhl cestu do Z-Boxu pro novou blikačku - tahle snad vydrží svítit celou cestu :-)
    ... jo, a ulovil jsem u toho pár čtverečků, když už.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Kochačka přes Orlické hory...původně jsem chtěl pokračovat, ale z Neratova se mi pryč nějak nechce...

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    WEWERKA: wtf!
    BATY
    BATY --- ---
    WEWERKA: Nechutný ;)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska to byla teda jizda. Spousta statovek, ale nastesti provoz relativne maly. Na konci me zabilo (aspon pro me) brutalni stoupani v Ceskem stredohori. Sem tam polni cesta nebo panelka, vetsina ale asfalt.
    Namotal se mi slimak do spodni rolny od prehazky. Vsimla jsem si, ze se tam neco leskne, tak zastavim a ziram. Uplne rozmatlany od retezu, ale jen skrz naskrz v te rolne. Nechapu jak se tam dostal.
    Fotek je vic, ale at to tu netapetuju, pro zajemce v aktivite: https://www.strava.com/activities/12198999366

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Cyklo dovolená...první den...
    Zítra budu v Náchodě řešit ruplej drát, tak si užiju Peklo o den déle a pak snad Orlické hory...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam