• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Pěkná vzletová dráha!
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Kola přišla po servisu zpět, tak hned je pořádně roztočit :-) Dnešní toulání kolem Javořice, ideální počasí a pár nových čtverečků.

FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: No tak teď mám lokalizovaný :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: pockej, ono ty to mas pravopisne spravne :) takhle to je v poradku, ale my vsichni z okoli melnika z toho chodime do vyvrtky, protoze nas to strasne taha za usi :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Ne, Vrážovu vyhlídku jsem jenom nadjel od zámku :-) Jinak díky za info, ve Stravě to opravím, ale s novýma obrázkama sem se už dělat nebudu, budiž tyto pomníkem mé ignorance.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: ten kopec k zamku jsem nikdy nejel :) doufam, ze sis aspon dal i muj oblibeny kopec k Vrazove vyhlidce (na druhe fotce vpravo dole je videt kousicek silnice a zabradli :)), pokud jsi jel od mostu :)

A jedna mala rada, pokud jsi na Melniku, mezi mistnima vzdycky rikej, ze jsi prijel NA Melnik, bydlim NA melniku, jedu NA Melnik, ponevadz jsme NA "KOPCI" :D :D
    My rodili melnicaci z ostatnich tvaru chodime do vyvrtky (jedu DO Melnika, Bydlim V Melnice atd)

Je to stejne jako s Kladnem, tam se jezdi taky NA :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: No to si pamatuju z loňska, jakou jsem dostal čočku, když jsem na kolo dal blatníky! :-D
    Nicméně tyhle možnosti nejsou o výbavě, nýbrž o volném čase.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Proc by ne? Koupis akorat blatniky a trosku vzorek do bahna :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Děkuji :-) Vy- (zne-) užívám každé příležitosti a snažím se z toho vymlátit, co se dá - pořád není jistý, že budu mít možnosti takhle jezdit i za měsíc...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: od koupě gravelu se nám začínáš pěkně rozjíždět pane! :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Ten Mělník je docela hezký město, když vás tam zrovna nikdo nenaboří v autě, jak se nám stalo před lety... jenom teda ten kopeček k zámku jsem jel hned zespodu na nejlehčí převod, not gonna lie :-)

FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    RICK: Teď máš vlastně natrénováno na Bohemia Divide, co se jede na konci září. Bude to jen o trochu delší a taky o malinko víc do kopce :)
    RICK
    RICK --- ---
    OCTOPUSS: nene, 4 dny, pak jsem to jen spojil do jednoho ať to mám v kuse pro info
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    RICK: Tvl, těch 500 byla jedna jízda???
    RICK
    RICK --- ---
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Na české straně Orlic slunečno, na polské mgła, którą można przeciąć

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Mate pravdu. Foukalo trosku, ale pak to zase jelo dobre :)

ALONSY
    ALONSY --- ---
    ALONSY: A bylo to fajn. Splnilo očekávání. Cestou tam jsem se táhla šíleným terénem, zpátky mě Seznam mapy táhly nesmyslně po hlavní silnici, která mě stresuje a neumím to, ale naštěstí jsem vcelku rychle objevila, že je vedle krásná cyklocesta. Nechápu.

No, kupodivu jsem silnice zvládla vcelku dobře, ale budu se tomu vyhýbat prostě vždy. Většinu jsem toho ale absolvovala v Polsku a aut šíleně, ale neměla jsem na rozdíl od zdejších silnic pocit, že mě chtěj všichni zabít. :D

Ale co mě sralo je, že jsem furt musela čumět do navigace.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Po sto letech. :-)
    Našla jsem dokonalé spojení zájmů cyklistiky a chůze. Najít si trasu, kterou zcela jasně nezvládnu já ani kolo a pak ho 5 km táhnout šíleným terénem. Ideál. :D
    Myslím, že čas byl reálně.. možná lepší, protože je tam nejspíš započítaná i procházka po městě.

FINSON
    FINSON --- ---
    Jo jo, podél Labe taky foukalo, ale dneska mě to nějak neštvalo.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Pro ranní čtverečky k Soběslavi. Docela foukalo po dlouhé době.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam