To byl dneska výjezd! Jel jsem kouknout na stav Labe v Brandýse. Vody je pořád dost, i když už na svém místě; v parku podél vody je ale dobře vidět, kam voda dosáhla, bylo toho fakt hodně.
Po letech jsem pořádně zadefektil, mlíko to říznutí pobralo tak, že se na měkkém kole dalo i dojet, chybu jsem ale udělal, když jsem se ho o kus dál pokusil dofouknout: Zjistil jsem, že pumpička se šroubovací hadičkou je dost na hovno, když si s ní po nafouknutí vyšroubujete vnitřek ventilku. Zkoušel jsem tu vložku utáhnout, být jemný na závit hadičky, ale když jsem si takhle kolo vypustil potřetí, tak jsem ztratil svoje cool, mrsknul pumpičkou o zem a začal lovit mobil, že si zavolám odvoz - v tom okamžiku se u mě objevil šlechetný silničkář na krásném CAADu s CO2 bombičkou a tou mě zachránil. Nejspíš mě tady nečte, ale i tak ještě jednou díky :-)
Ale tak i kdyby nebylo toho kolegy, je asi lepší, že jsem si tu pumpu vyzkoušel relativně blízko baráku, stát se mi tohle někde v lese v bodě obratu při čtverečkování, tak se tam asi rovnou zahrabu.
Jinak ráno byla docela kosa, příště už v dlouhém rukávu.