• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Barvicky mi od uzehu pomuzou jak? :) Ale je fakt, ze kdyz si v lete vyleju vodu za krk, tak to roura docela dlouho udrzi studeny.
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Kdyz jsme u tech barvicek a vzoru, vozite nekdo neco ze cycology? Jaka je kvalita dresu?
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Zase ale můžeš vybírat hezké barvičky a vzory a být stylish, ne?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Tak kryty krk je fajn samozrejme, ale jaky je duvod to mit pres dychaci otvory, vzdyt se pres to neda dejchat. Kdyz je -10 tak vozim balaclavu s dirou na dejchani . Udelej si do toho diru na pusu a nos a nebudou se ti mlzit brejle :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Presne. Venku 40C a ja musim mit kvuli prasteny pateri tunel na krku.
    JOPS
    JOPS --- ---
    neni to kukla, je to tunel, a nevim, je mi to o hodne vic prijemnejsi, nez kdyz bez toho. A ono kdyz jedu podel reky, tak jsem proste rad, ze to na te hube mam. A kdyz k tomu fouka vetricek, jeee, zlata to vec :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    VITI: Já nosím tunel většinu roku, ale jenom kolem krku :-) Krční páteř mám citlivou hodně, tu řeším i v létě, aby neofoukla. Na obličej naopak nic nepotřebuju, když ještě za dávných dob fakt mrzlo, stačilo ksicht promastit mastným krémem...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Kuklu nevozím ani v mínus 10, stačí tunel. Ale každý to máme jinak :)
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Tvl, jak jdou teploty k nule, tak bez kukly s nahubkem nedam ani ranu
    VITI
    VITI --- ---
    BATY: jak je takhle okolo 0, tak ja jezdim/beham s tunelem skoro porad. Jsem sice pomerne otuzilej, ale krk je slaby misto a je to takhle prijemnejsi.
    BATY
    BATY --- ---
    Taky nechápu proč s tím někdo jezdí. Jak kdyby bylo -35...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    JOPS: nenos ten nahubek, k čemu to vůbec je dobrý?
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    JOPS: Ja si davam nakrcnik pod nos. No a kdyz se mlzi bryle, tak je trosku povystrcim, aby bylo misto na proudici vzduch.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Po měsíci znova v sedle. Rýmička, antibiotika, pak jsem byl ještě docela utahanej, nic se mi nechtělo, ale udělalo mi to radost, že jsem se vykopal.

Ale musím nějak poresit to zamlzovani bryli, to bylo úplně nahovno. Když ten náhubek strčím pod nos, tak je to v pohodě 🤣 zamlzi se to, ale trvá to, ale když ho mám jako na obrázku, tak brejle lestim pořád.
    Četl jsem, že pomáhá plivnout na brýle 🤣 jarova voda a nebo že jsou spreje. Tak asi začnu tím plivanim 🤣
    Co používáte vy?

RICK
    RICK --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Jenom na chvilku. Strašnej hnus, nefotil jsem. Ale jak jsem se dostal "do zóny", tak mě to bavilo. Psa to dneska nebavilo ani chvilku.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    My ji krájeli v autě do Plzně a zpět. Ale u nás jinak celý den sluníčko.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Tak co? Krajeli jste dneska? :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Ja jeste podzimni, ale asi brzo vytahnu tu zimni :) U nas na jihu Prahy bylo jeste kolem 10 mrholeni a vsechno mokry.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: já už jedu komplet zimní výbavu, akorát rukavice s topením a zimní bunda ještě čekají na svůj čas. Tady v kopcích u nás bylo ráno tepleji asi o pět stupňů než pak dole u Tábora. Tam začalo být nad nulou až někdy po desáté.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam