• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Magicshine
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    cim svitite? marne shanim neco s ksiltem abych nesvitil do oci, nemate nejakej tip?
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska jsem si prispala a vyrazila az v poledne. Ale bylo pekne, obcas i slunicko. Jen teda domu jsem to nestihla za svetla.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    tak zase nějakou fotku, i když ráno byl i tunel na puse, protože místama až -2 i když mi to dneska pocitově přišlo lepší než minulý týden, ale každopádně opět sobota jak malovaná a nějaké nové čtverečky zapsány.

FINSON
    FINSON --- ---
    VITI: Same here. Mám od mládí artrózu a podle ortopeda po pohledu na RTG jsou moje krční obratle "nesouměrně opotřebované". Krk mi snadno ofoukne, blokne se, je z toho migréna jaxviň. Držím se stejného doporučení jako pro klouby na nohou, které mi funguje: Nesmí to prochladnout, ani tím, že to opocené ofoukne v letním vedru.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    VITI: Muj krk nemuze ofouknout, pak mi ztuhnou svaly okolo meho poskozeneho krcniho obratle a dostanu brutalni migrenu. Obcas v tom nejvetsim vedru si dam kratsi jizdu bez nakrcniku, ale je to risk. Staci se zpotit a sjet kopec, kde ofouknu. Takze 99,8% vsech jizd je s nakrcnikem, bez ohledu na teplotu.
    VITI
    VITI --- ---
    WEWERKA: jaky ma duvod tunel ve 40st?
    FORELLI: "nezadýchal" ... hmm, to se mi snad na kole jeste nepovedlo ;-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Když je pod nulou tak já přes tunel normálně dýchám a nedělá mi to problémy. Stejně je dobré v zimě jezdit tak aby se člověk moc nezadýchal.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Já zatím vystačil s barvama u Force (jak jinak, vím, už jsem s tou značkou otravnej :-) ), ale tak já jsem přece jenom mužskej, co mu stran těchhle věcí stačí docela málo :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Na eshopech moc barev k vyberu nemaji. Chtela jsem nedavno koupit neco od Buffu. Meli moznosti dodani vsude v EU, krom nas. Ted koukam, ze nas konecne pridali, tak asi pujdu nakupovat.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Nijak, to je extra perk :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Barvicky mi od uzehu pomuzou jak? :) Ale je fakt, ze kdyz si v lete vyleju vodu za krk, tak to roura docela dlouho udrzi studeny.
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Kdyz jsme u tech barvicek a vzoru, vozite nekdo neco ze cycology? Jaka je kvalita dresu?
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Zase ale můžeš vybírat hezké barvičky a vzory a být stylish, ne?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Tak kryty krk je fajn samozrejme, ale jaky je duvod to mit pres dychaci otvory, vzdyt se pres to neda dejchat. Kdyz je -10 tak vozim balaclavu s dirou na dejchani . Udelej si do toho diru na pusu a nos a nebudou se ti mlzit brejle :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Presne. Venku 40C a ja musim mit kvuli prasteny pateri tunel na krku.
    JOPS
    JOPS --- ---
    neni to kukla, je to tunel, a nevim, je mi to o hodne vic prijemnejsi, nez kdyz bez toho. A ono kdyz jedu podel reky, tak jsem proste rad, ze to na te hube mam. A kdyz k tomu fouka vetricek, jeee, zlata to vec :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    VITI: Já nosím tunel většinu roku, ale jenom kolem krku :-) Krční páteř mám citlivou hodně, tu řeším i v létě, aby neofoukla. Na obličej naopak nic nepotřebuju, když ještě za dávných dob fakt mrzlo, stačilo ksicht promastit mastným krémem...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Kuklu nevozím ani v mínus 10, stačí tunel. Ale každý to máme jinak :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam