• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: na tartanu a na rovině v pohodě, i když pokud člověk nikdy neběhal, asi bych nejdřív budoval vytrvalost.
    FINSON
    FINSON --- ---
    MART1NKA: Jako jestli teď s během začínáš, tak to tempo je dost mazec, klobouček!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    FINSON: Bakovsky polmaraton s kolegami zo zavodu a Vltava Run :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    MART1NKA: Co to bude za závody?

Já dnes na sluníčko, dokud vykukuje:

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Asi vas tu tiez zacnem zasobovat, prihlasila som sa na jar na zavody :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Vsude bahno a v lese kosa. Ale na slunicku bylo pekne. Na obzoru pod tim oblakem je Praha. Skoda, ze to na ty zmensenine neni videt.

JOPS
    JOPS --- ---
    Bylo nádherně, ale fakt to je špatný, skoro po dvou měsících zase na kole a fyzička celkem v hajzlu 🤣🤣🥵 takže se musím zase k tomu dokopat, nějakej moribundus jsem chytil a fakt to bylo znát, pořád unavenej a strašně brzo tma, když přijdu z práce... Takže asi přes týden dám fitko, běh a o vikend kolo. Uvidím no...

FINSON
    FINSON --- ---
    Jsem se před obědem natvrdo sjel endorfinama.

FINSON
    FINSON --- ---
    Až na ten vichr v protisměru tam i zpátky 😆
    Ale jinak bylo fakt tak krásně, že jsem prostě musel.

To auto jsem nepochopil. Jako bouračka to nevypadalo, nikdo u něj nebyl...

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska bylo nejen v Želivě pěkně.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Magicshine
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    cim svitite? marne shanim neco s ksiltem abych nesvitil do oci, nemate nejakej tip?
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska jsem si prispala a vyrazila az v poledne. Ale bylo pekne, obcas i slunicko. Jen teda domu jsem to nestihla za svetla.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    tak zase nějakou fotku, i když ráno byl i tunel na puse, protože místama až -2 i když mi to dneska pocitově přišlo lepší než minulý týden, ale každopádně opět sobota jak malovaná a nějaké nové čtverečky zapsány.

FINSON
    FINSON --- ---
    VITI: Same here. Mám od mládí artrózu a podle ortopeda po pohledu na RTG jsou moje krční obratle "nesouměrně opotřebované". Krk mi snadno ofoukne, blokne se, je z toho migréna jaxviň. Držím se stejného doporučení jako pro klouby na nohou, které mi funguje: Nesmí to prochladnout, ani tím, že to opocené ofoukne v letním vedru.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    VITI: Muj krk nemuze ofouknout, pak mi ztuhnou svaly okolo meho poskozeneho krcniho obratle a dostanu brutalni migrenu. Obcas v tom nejvetsim vedru si dam kratsi jizdu bez nakrcniku, ale je to risk. Staci se zpotit a sjet kopec, kde ofouknu. Takze 99,8% vsech jizd je s nakrcnikem, bez ohledu na teplotu.
    VITI
    VITI --- ---
    WEWERKA: jaky ma duvod tunel ve 40st?
    FORELLI: "nezadýchal" ... hmm, to se mi snad na kole jeste nepovedlo ;-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Když je pod nulou tak já přes tunel normálně dýchám a nedělá mi to problémy. Stejně je dobré v zimě jezdit tak aby se člověk moc nezadýchal.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Já zatím vystačil s barvama u Force (jak jinak, vím, už jsem s tou značkou otravnej :-) ), ale tak já jsem přece jenom mužskej, co mu stran těchhle věcí stačí docela málo :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Na eshopech moc barev k vyberu nemaji. Chtela jsem nedavno koupit neco od Buffu. Meli moznosti dodani vsude v EU, krom nas. Ted koukam, ze nas konecne pridali, tak asi pujdu nakupovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam