• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    PULKA: Afaik Strava se snaží power nějak odhadovat a dolepovat sama, pokud nemá input ze senzoru... U mě se myslím i docela trefovala (v průměrech), když si srovnám aktivity z doby před a po pořízení kola s wattmetrem...
    PULKA
    PULKA --- ---
    BATY: Super doporučení, i když to bylo docela na dlouho. Díky, mrknu na to, Garmin právě nemám, takže mě trochu překvapuje, že si Stava myslí, že je to z Edge a je tam nějaký power nahraný. Zkusím to projít a nějak pročistit (ale zase nechci přijít o kilometry naměřené na Gearu ;)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    MAWRHIS: Body-male
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    MAWRHIS: ano, to vpravo je ono.
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    FORELLI: je to tohle?
    GARMIN (compatible) Mount by TJDesign | Download free STL model | Printables.com
    https://www.printables.com/model/703997-garmin-compatible-mount
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Celou cestu protivítr. Přesně věděl kam jedu a podle to mi foukal do obličeje.
    Bahenní rally, nejdřív to začlo v Přirodnímu parku Chlum a pokračovalo to až do Dolního Bousova. Nahoře nad Sobotkou je pak sníh na vedlejších cestách a na gravel cestičkách to pak všechno taje. Dohromady z toho je řídký bahno. Chvílema jsem měla nefunkční přesmykač jak byl ucpaný od bahna. Nebo aspoň mokrý návleky od stříkající vody. Na dvou místech se sněholedem jsem málem hodila tlamičku. V Senicích defekt, ale moje nová sada na bezduše to skvěle zalepila.
    V Poděbradech skočím na vlak, ale jel jen do Nymburka, že prý spadlá trolej. Takže jedu do Lysý, kde vlak už jezdí a popojedu na Zeleneč. Ve vlaku zjistím, že Wahoočko má 5 procent a moje powerbanka s adaptérem ho neumí dobít.
    Prostě masakr den, ale teda v úžasný, že v lednu můžu dát dvoustovku.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Nejste tady někdo schopný 3D tiskař a máte možnost vytisknout tuto Garmin základu?

BATY
    BATY --- ---
    PULKA: Tak super, nemáš zač ;)

Moc nechápu asi co přesně chceš. Ale jestli chceš z nějaké aktivity odstranit Power, tak jí prožeň přes fitfiletool.com a tam vyber, ze chceš odstranit například power a pak ulož znovu do garminu / stravy ten soubor, co z toho vypadne.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Konecne pred tydnem mi posta vydala JetBlack Victory (diky za doporuceni!) a je to fajn. Sice ho nosim do a ze sklepa, ale nakonec je to na pohodu.

Mam dotaz - co se staryma zaznamama se zjevne nesmyslnym vypoctem vykonu? Da se to nejak prepocitat? Kazi mi to statistiky a pri jizde z kopce na Bromptonu to neni moc realny 😅

FORELLI
    FORELLI --- ---
    letos teda mimochodem snad nejhorší leden na ježdění co pamatuju... je teda fakt že vidle mi do toho hodila ta chřipka, ale stejně bylo hnusně, až teď o víkendu to bylo docela fajn.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Až na ten vítr to mám rád :-) Musím si dát ještě pár dní oraz a pomalu to zkusit.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Obcas nula, vetsinou 1-2 stupne pod, na konci pak -5. Jeste cestou z Berouna takovy vlezly protivitr.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak na leden teplo docela bylo, tedy alespoň u nás, ale já jsem stejně ještě po chřipce dost mimo a zalezlej. Tady koukám lehce inverze, takže teplotně to muselo bej lehce pod nulou, ne?
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Ja vypoustim oboje, beh ne nebavi a na kole to klouze 😀
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: For fun :-) Já zase přes zimu vypouštím kolo, to už jsem psal :-) V sezóně uvidím, jak mi to půjde a jak mě to bude bavit, na kolo se těším, až bude hezky, ale ten běh je pro mě takový flexibilnější, jestli mi rozumíš... s punčocháčema problém nemám, obecně mi nevadí přiléhavé věci, problém mám fakt jenom s kolem zasraným od bláta, soli, posekané trávy nebo nedej bože něčeho ještě horšího :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: ty voe, trenujes na nejakej zavod? Nebo pouze for fun? Ja beh pres zimu asi vypustim... Mne se nechce behat v puncochacich :D radsi si pockam, az to pujde jenom v kratasech :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Snad si nevylámu zuby :-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: pěkně jsi se do toho zakousl. :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jako mohl jsem to asi objet na fatbiku, ale to bych sebou určitě minimálně jednou švihl - mimo sníh to na asfaltu i dlažbě klouzalo jak prase.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam