• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    FLIPPER: omg, to je super. jak řešíš bezpečnost? vozíte takový ty bodáky, ab ses mohl škrábat ven z ledu?
    FINSON
    FINSON --- ---

Garmin trenér mi ve vrcholové fázi tréninku pořád plánoval půlhodinové základní výklusy v pomalém tempu, tak jsem se nasral a zaběhl si ty intervaly extra po jednom takovém plánovaném výklusu coby rozehřívačce.

V té "díře" na 8:46 jsem zastavil a fotil ten kmen :-)

:-D
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Já bych dneska teda chvílema taky užil brusle, protože po tomhle se skoro nedalo ani jít :-) Jako schovka v lese před větrem dobrá, ale místy slušný kluziště.

FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    Dneska trochu jiná jízda než obvykle :) A taky splněný bruslařský sen. Spoustu let tohle na Orlíku nešlo, až letos se konečně zadařilo a přehrada zamrzla v rozsahu, že který umožňuje jízdu ze Zvíkova až k zámku. Dalo by se i dál, ale musel jsem být po poledni zase zpátky u soustruhu, takže jsme to tam otáčeli. Led zpíval, na několika místech praskal, objevila se i místa s otevřenou hladinou ... ale cesta je otevřená.

FINSON
    FINSON --- ---
    Ještě jedna černobílá:

FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Za mě dobrý. Já bych běhal kopce až bych brečel, ale abych se za něma vozil... no, uvidím v létě :-)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    tak jsem vyzkoušel novej mechanickej upgrade v noze, po půl roce se mi nohy klepaly už když jsem vyndal kolo ven, plíce hozený na představci, ale tak snad to půjde!

JOPS
    JOPS --- ---
    MARASAN: je fakt, ze jsem to mel dat do uvozovek, ale ono tady fakt kolem Ripu neni zadnej kopec jako kopec no :)

ale naznaky tam jsou ne? :D

MARASAN
    MARASAN --- ---
    JOPS: tak nastesti si cestou na zadny kopce nenarazil :-D
    JOPS
    JOPS --- ---
    O vikend jsem si dal dvě menší vyjížďky. Jako jak to říct, dva měsíce jsem na to tak trochu kašlal a je to jako bych se znova učil jezdit na kole 😅

V nohách to trochu je, kopečky mám pořád rád, ale musím se do toho znovu trochu obout.

A už mám taky za sebou přes 100km😅🤣

YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Taky jsem vyjel, letos uz mam najeto pres 100km, coz je o 100km vic, nez jsem cekal...

FINSON
    FINSON --- ---
    Tak to teda dám i sem, s čísly 😉

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Po měsíci na kole, sice ještě ne úplně ok, ale už to nešlo doma vydržet... Tak alespoň lehce prodýchat.

BATY
    BATY --- ---
    FINSON: Pokud jedeš nějaký konstantní tempo tak Strava ten estimated power umí vypočítat celkem přesně. Pokud děláš nějaké intervaly, tak to ukáže blbosti.
    FINSON
    FINSON --- ---
    PULKA: Afaik Strava se snaží power nějak odhadovat a dolepovat sama, pokud nemá input ze senzoru... U mě se myslím i docela trefovala (v průměrech), když si srovnám aktivity z doby před a po pořízení kola s wattmetrem...
    PULKA
    PULKA --- ---
    BATY: Super doporučení, i když to bylo docela na dlouho. Díky, mrknu na to, Garmin právě nemám, takže mě trochu překvapuje, že si Stava myslí, že je to z Edge a je tam nějaký power nahraný. Zkusím to projít a nějak pročistit (ale zase nechci přijít o kilometry naměřené na Gearu ;)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    MAWRHIS: Body-male
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    MAWRHIS: ano, to vpravo je ono.
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    FORELLI: je to tohle?
    GARMIN (compatible) Mount by TJDesign | Download free STL model | Printables.com
    https://www.printables.com/model/703997-garmin-compatible-mount
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Celou cestu protivítr. Přesně věděl kam jedu a podle to mi foukal do obličeje.
    Bahenní rally, nejdřív to začlo v Přirodnímu parku Chlum a pokračovalo to až do Dolního Bousova. Nahoře nad Sobotkou je pak sníh na vedlejších cestách a na gravel cestičkách to pak všechno taje. Dohromady z toho je řídký bahno. Chvílema jsem měla nefunkční přesmykač jak byl ucpaný od bahna. Nebo aspoň mokrý návleky od stříkající vody. Na dvou místech se sněholedem jsem málem hodila tlamičku. V Senicích defekt, ale moje nová sada na bezduše to skvěle zalepila.
    V Poděbradech skočím na vlak, ale jel jen do Nymburka, že prý spadlá trolej. Takže jedu do Lysý, kde vlak už jezdí a popojedu na Zeleneč. Ve vlaku zjistím, že Wahoočko má 5 procent a moje powerbanka s adaptérem ho neumí dobít.
    Prostě masakr den, ale teda v úžasný, že v lednu můžu dát dvoustovku.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam