• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FORELLI: bacha, za drzeni mobilu v ruce za jizdy je pokuta od 2500,- ;-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Tys to muzeum v Ostrove projel bez zastaveni? Je tam spousta zajimavych soch :) A na druhe strane ulice pod stromem ukryta soska tusim sirotka.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI: co je prosím tohle? mě to upoutalo a nejsme schopen to identifikovat...

FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Hezký!
    Já se dneska odvezl kousek za barák běhat do lesa, v rámci zpestření. Těšil jsem se, že mi tam bude pršet - nepršelo, jenom fučelo a byla kosa. A kvůli těm ca 30% - 40% trasy bez asfaltu si tam příště vezmu trailovky, myslím, že to v nich půjde líp.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Ještě krátké video z pátka. Bohužel jsem si nenastavil frame rate na 60 fps, tak se to místy trochu trhá, ale snad to přežijete :)

Posázaví
    https://youtube.com/watch?v=eOlwzsXabgM&feature=shared
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    MARASAN: To věřím, měl jsem to takhle v lednu, chřipka a pak měsíc se z toho hrabat, na nic síla ani chuť. Tak ať to co nejdřív přejde.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ja mam novej gravel uz snad i vic nez mesic, ale nemuzu se zbavit njaky mrchy, furt mam ucpanej nos a krk, takze sem si kolo poskladal a jeste ani nevyjel. Na posrani!
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: nezapomeň, že jsi vloni koupil kolo! :)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Trochu toho venčení...

FINSON
    FINSON --- ---
    Dnes opět "dvojtrénink" - někdy to tak prostě vyjde... :-) Coach mi naplánoval základní výklus na půl hodinky, čekal jsem na rodinu poblíž Čimického háje a měl skoro dvě hodiny čas - tak jsem si tam zaběhl tu půlhodinu a pak k tomu přihodil ještě intervaly, co měly být v pondělí. Pěkně po pěšínách v těch kopečkách. Líbí se mi, jak mi Garmin hned na zítřek místo dalšího výklusu přeplánoval rest day :-) Jinak ten lesík se mi hrozně líbí - kdyby v něm ale nebylo tolik ostatních lidí :-) Běžců mrtě. V pauze mezi těmi sprinty jsem v jednom místě prasil mimo cestu lesem a zvádl jsem tam hodit tlamu - sice to byl jenom takový klik v poklusu, ale k hlíně jsem si čichl a počítám to :-)

Průměrné tempo vypadá jako pohoda, ale úplně pohoda to nebyla :-)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska jsem to vzala na Cesky Brod s vetrem v zadech. No a pak lesem pres Kostelec az do Rican. Na nekterych mistech za Ricany byl ten protivitr opravdu luxusni.
    Cedule se zakazem vjezdu na pole (stavba okruhu) pobavila. Kdyby vedle toho aspon byla cesta :D

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Posázaví a Zruč nad Sázavou. Nahoru, dolu a tak pořád dokola :)

FINSON
    FINSON --- ---
    Včera bylo tak krásně, že jsem si dal dva base tréninky hned po sobě, to se prostě nedalo - vyšel mi čas, energie, počasí, celkový load, tak jsem si to užil.
    Tohle je ten druhý běh, první 34-minutový jsem nefotil.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Tohle jsem vozila celou zimu v zimnich pneu. Na WTB TCS Rocket knoty lepidlo nepotrebujes, udrzi to krasne i bez neho.
    Ale jinak teda vzdycky minimalne 2 lepidla sebou :) Doma mam zasobu neotevrenych lepidel.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Já dneska Posázaví u Ledče. Defekt a knotování incl. Akorát to lepidlo přes zimu ztratilo funkci asi se do té tuby dostal vzduch, ale nějak jsem to na poloprázdném zadním kole domotal.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Letní pneu a blatníky dopryč, no a nějak to jede líp :)

FINSON
    FINSON --- ---
    Dnes intervaly, bolelo to. Execution score mám mizerné, protože ty rychlé úseky jsem prý šel příliš rychle a v pauzách moc pauzoval (a fotil, no...).
    Dával jsem si to schválně mimo asfalt a ten čtvrtý interval i do prudšího kopce - měl jsem v plánu se vrátit a vyběhnout to tak dvakrát třikrát, ale po tom prvním výběhu jsem si to rozmyslel :-)

JOPS
    JOPS --- ---
    Kolo už přes týden v servise, tak jsem si zkusil po pěti měsících "vyběhnout". Původní plán byl pět kiláků, ale i tohle bylo na mě docela dost a hlavně další den jsem potřeboval fungovat 😅

Ale myslel jsem, že to bude horší, ale tak dneska to asi zkusím znova, on ten běh má tak trochu něco do sebe 🤣

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak po proflákane zimě zase pomalu začínám a je to vážně peklo. Jinak jsem byl zvyklí na Strava používat cvičení co doporučovala po aktivitě a nové jsem kvůli tomu musel nainstalovat aplikaci Recover. Neumím posoudit jak moc je to dobré, ale aspoň se takto donutiím trochu protáhnout po aktivitě...

BATY
    BATY --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Vítr dneska na Vysočině hodně nepříjemnej.

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    FINSON: Díky. Takže je tady na běh auditko. Paráda.
    FINSON
    FINSON --- ---
    PROSTE_LO: S kočárkem jsem to svého času párkrát zkusil taky a byl to dost mazec...
    Chytré hodinky jsem řešil tady: [FINSON @ Běh, běžecký trénink] - od tohohle příspěvku dál když si vyfiltruješ mě a reakce na mě, tak to pro začátek bude myslím stačit :-)
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    FINSON: Díky. Dnes to teda bylo bez kočárku. A chytré hodinky nemám.. Už nějaký čas po nich pokukuju. Takže nej jsou Garminy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam