Tak dneska teda to kolo... chtěl jsem na něj už v úterý, ale po prvním úspěšném půlhodinovém testu se mi vypustil nový tubeless silniční plášť, včera jsem se s tím ještě drbal a když se mi to pak v rámci akce "znovu a lépe" nepodařilo nahodit do patek už vůbec, tak jsem to umyl, utřel a vrazil tam duši. Takže dneska poprvé na hybridu / muletu, vepředu tubeless, vzadu duše :-) Ale chtěl jsem si spojit takové dvě oblasti, které obvykle jezdím odděleně, a v obou jsou úseky s novým hladkým asfaltem, vyloženě silniční pošušňáníčko - a nebyl jsem zklamán. Jenom mi teda místy chyběly těžké převody :-)
A jeden sobecký motorista mi pokazil jeden Strava segment, ve výjezdu do kopce, kde jsem šel ze sedla, mě strašně nutně musel ani ne 100 metrů před vrcholem předjet, přičemž silnice je tam tak úzká, že když se v protisměru objevila dodávka, musel zastavit, aby se vyhnuli - a já musel zastavit za ním. Že budu v prudkým stoupání brzdit tak, že smýknu zadním kolem, to jsem v dnešním bingu fakt neměl :-) No ale ubrzdil jsem to, nikomu se nic nestalo a náladu mi to nezkazilo - ani fakáče jsem tomu plesnivcovi nemyslícímu neukázal.