• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SSTTAANNAA: Ctvereckujes poctive koukam :)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Odpočinkový den

FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: Ciwe ty tam řádíš!
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Na Lastovu to byla dnes jednu chvíli spíš procházka:-)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dnes Korčula - počasí stejně jako včera, ale asi už si zvykem...

FINSON
    FINSON --- ---
    Vichr. Studený. Svině sluníčko vás vyláká a vichr pokouše. Ale zvládl jsem ho a stálo to za to.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak to mě zase pro následovalo vedro...těch třicet stupňů je hodně...čekal jsem, že to v tuto dobu ještě tak zlé nebude...
    Jo a ta Strava ty obrázky pěkně začíná být na to sdílení obrázku docela peklo

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Honila me bourka a dostihla :) Ve sjezdu z Barrandova do Prokopaku pekne kroupy do obliceje. To docela stipe :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Trosku vody bylo, jak na zemi, tak z oblohy :) V dalce jsem videla jak prsi smerem u Ondrejova, tak jsem si to radsi neprodluzovala. Nepromokavy navleky na tretry jsou skvela vec, elektricka pumpicka taky. Dneska jsem ji poprve vyzkousela. 3 defekty, 2 jsem lepila, 1x foukala.

FINSON
    FINSON --- ---
    Ještě že jsem dneska nevyjel na kolo, to bych na něm zmokl!
    Na začáktu výběhu mě míjely dvě velké skupiny cyklistů na silničkách, v tu chvilku jsem jim záviděl, o hodinku později už ne :-)

GRED
    GRED --- ---
    Včera krásnej den až na pár dešťů a defekt kilák před cílem :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Včera zase pěknej den, navíc přes Pacov projížděl peloton akce Na kole dětem, což je dobročinný projekt Nadačního fondu Josefa Zimovčáka na podporu onkologicky nemocných dětí. Udělal jsem pro město pár fotek a pak jsme se s kamarádem přidali k pelotonu cca 60 cyklistů a svezli se s nima do Mladé Vožice, kde měli další zastávku. Před balíkem policejní auto, všechny křižovatky hlídaný... tempo velmi příznivé. Spousta fajn rozhovorů s chlapíkama co to jedou celé, z nichž někteří byli i 70+. Cestou zpátky grevlovačka lokalna. :-)

FINSON
    FINSON --- ---
    Dneska jsem měl odpočívat od běhání, no ale když bylo přes oběd tak krásně a odpoledne měla přijít bouřka, tak jsem ven prostě musel a vyjel aspoň na kolo. Pohlídat si tepy a neletět pořád na plný kule má celkem svoje kouzlo, to musím dělat častěji :-)

FINSON
    FINSON --- ---
    3RIDER: Náročný sis to udělal, to tempo je docela mazec imho :-)
    3RIDER
    3RIDER --- ---
    JOPS: Tohle mělo být celkem běhatelné. Což i nakonec bylo. Nicméně jsem čekal, že to nebude náročné. Což nakonec bylo. :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: prostě sis chtěla tu dovolenou zasloužit :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Tak vedle je Moninec :) Ja ten kopec jela na silnicce plne nalozena batohy na dovolenou na Trebonsku. Bylo to docela narocny :D
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    jinak fotka není z Cunkova, ale z Veletína, hospoda byla zavřená, tak jsem poprosil o vodu domorodce a ještě jsme pěkně popovídali.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Včerejší čtverečkovaná u Sedlece-Prčic bylo jistotou, že o kopce nebude nouze. Nebylo. :-)
    Po cca 33 letech jsem tedy zamířil na Cunkov, kdysi jsem tam ještě jako dorostenec absolvoval závod do vrchu Cunkov a už tenkrát mi to úplně nešmakovalo, a na tom se teda nic nezměnilo... fakt nechápu jak jsem ten kopec tenkrát vylámal s nejlehčím převodem (42x21). Teď jsem tam v té nejprudší části brousil nejlehčí gravel převod a i tak jsem toho měl plný kecky :-)

Jinak cestou jsem dojel skupinu šesti kluků, kteří jeli na lehko z Lipska do Vídně, tak jsem s nima chvilku popojel, hned bych jel s nima :-)

JOPS
    JOPS --- ---
    3RIDER: ty voe, to bych byl nasranej tohle bezet, ja v mych bezich mam asi nastoupano kolem 10m a ten kopec me tak strasne sere :D :D
    3RIDER
    3RIDER --- ---
    Valašsky hrb minulý víkend
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam