• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    JOPS: Na 30 km se mi nevyplati ani se oblikat do dresu :) Normalne po praci si davam 50 km tady v kopeckach u Rican. Bezne u 70 km dostavam krizi a tech 50 km je u me bezpecna vzdalenost a zaroven dostatecne dlouhe na protazeni.
    JOPS
    JOPS --- ---
    WEWERKA: Jj, zrovna jsem se o tom bavil s kolegou, že pro mě 30km je takové na rozkoukani a on říká ty voe, uvědom si, že ty máš 30km lehce přes hodinu a pro spoustu lidí to je celodenní výlet. A já se na něj podíval a říkám, ty voe, vidíš, to mě vlastně vůbec nenapadlo 😅
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Mám tento týden taky dva popracovní čtverečkové výlety, protože víkend bude asi celý pracovní.

V úterý přes Vlašim na Divišov, Šternov, a kolem Českého Šternberka přes krásný kopec Zdebuzeves, Soušice, Střechov a Kladruby. Docela mně překvapilo to množštví nových silnic, moc fajn svezení. Počasí zn. ideál, nějakých 22 stupňů a lehce pod mrakem.

Čtvrtek opět na sever, kousek nad Benešov, hodně úseků po cestách a to byl docela oser, protože když už jsem jel třeba 3 kiláky z kopce tak tak cesta byla tak na srajdu, že celou dobu na brzdách a pomalu, to se mi stalo asi dvakrát, takový úsek, ale celkově samozřejmě zase pěkný, Benešovsko nezklame :-) Ale ty návraty na Vysočinu jsou kruté, čemuž odpovídají i nastoupané metry.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ARNIWUP: Aha, rozumim :) Ja jezdim aktivne zhruba 22 let, tak to vidim vsechno jinak nez kdyz se zacina.
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    WEWERKA: ja se tady o vas vsechny namotivoval behem poslednich par tydnu a jel jsem tuhle domu z prace poprve po silnici (jakoze mimo cyklostezky) 40+ km. Dokonce jsem se i naucil vymenit dusi pri defektu. Jsem s postupem spokojeny, ale na 100km vylet si jeste chvili pockam.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ARNIWUP: Tady Katka https://www.strava.com/athletes/3922065 jezdi 100+ kazdy den. A je teda mladsi nez ja :) Ja si musim dat aspon 1 rest den mezi vylety, ale ona jede nonstop.
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    az budu velky, taky pojedu po praci na 100+km projizdku.
    respekt!
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Popracovni protocnohy. Foukal vitr od vychodu, tak jsem se jela projet na zapad. Skvela teplota - dojezd za tmy a jen 12C. Nadhera.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dneska poctivý gravel na severním pobřeží Pelješace

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    WEWERKA: no vidíš, na čtverečky jsem ještě nekoukal...každopádně spousta nových:-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SSTTAANNAA: Ctvereckujes poctive koukam :)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Odpočinkový den

FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: Ciwe ty tam řádíš!
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Na Lastovu to byla dnes jednu chvíli spíš procházka:-)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dnes Korčula - počasí stejně jako včera, ale asi už si zvykem...

FINSON
    FINSON --- ---
    Vichr. Studený. Svině sluníčko vás vyláká a vichr pokouše. Ale zvládl jsem ho a stálo to za to.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak to mě zase pro následovalo vedro...těch třicet stupňů je hodně...čekal jsem, že to v tuto dobu ještě tak zlé nebude...
    Jo a ta Strava ty obrázky pěkně začíná být na to sdílení obrázku docela peklo

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Honila me bourka a dostihla :) Ve sjezdu z Barrandova do Prokopaku pekne kroupy do obliceje. To docela stipe :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Trosku vody bylo, jak na zemi, tak z oblohy :) V dalce jsem videla jak prsi smerem u Ondrejova, tak jsem si to radsi neprodluzovala. Nepromokavy navleky na tretry jsou skvela vec, elektricka pumpicka taky. Dneska jsem ji poprve vyzkousela. 3 defekty, 2 jsem lepila, 1x foukala.

FINSON
    FINSON --- ---
    Ještě že jsem dneska nevyjel na kolo, to bych na něm zmokl!
    Na začáktu výběhu mě míjely dvě velké skupiny cyklistů na silničkách, v tu chvilku jsem jim záviděl, o hodinku později už ne :-)

GRED
    GRED --- ---
    Včera krásnej den až na pár dešťů a defekt kilák před cílem :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam