• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    FINSON: A je tady poslední díl trilogie: Tentokrát se neprášilo, ale lítalo bláto, do kopce to jelo stejně mizerně, ale z kopce jsem letěl jak letecká bomba a na trailu v závěru to bylo výrazně divočejší... a bavilo mě to ještě víc, teda 😁

FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: Skořice - když ji miluješ, není co řešit! :) Taky mám pár míst kam se mi podle mapy pocitově nechtělo a pak to bylo v pohodě.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Strava se uz definitivne zblaznila. Cpe do obrazku i CO2, ktery ale patri do commute a ne do ride.

Jela jsem Arrivou z Hlavaku, uz nekde v Prokopaku jsme zastavili a stalo to. Pak se rozjel, ale pomalu dojel jen do dalsi stanice. Co jsem tam vyslechla z hovoru, tak mel na motoru pres 100C a odesla mu prevodovka. Takze po 96 minutach dorazil nahradni vlak a ja byla na startu az v 11. Ale tak aspon, ze je to o zhruba pulku levnejsi nez CD.

Jinak teda jizni cast Brd mi neprijde moc kopcovata. Je tam jen par mist, kde to trosku vic stoupa, ale vetsina v pohode. Zato kdyz jsem se vracela uz pres projete ctverecky, tak jsem jela pres Skorici. Vyhybala jsem se tehle vesnici na kopci hodne dlouho a ted behem par tydnu jsem tu podruhe :)

Trasa tady:
    [WEWERKA @ Čtverečkování, Tile hunting]

CATEE
    CATEE --- ---
    CATEE: Vypadl mi text…pamatny dub v Peruci. Je krasny, obrovsky a fakt majestatni.
    CATEE
    CATEE --- ---
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Dnešní běh - zapomněla jsem vypnout časovat při focení velryb a moře a taky 2,5 km z trasy dost pršelo a foukal protivítr. Takže tempo horší, ale jsem spokojená, že jsem to doběhla.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Venku bylo vecer docela pekne :) Predpoved pocasi zase vubec nevysla, malem jsem diky tomu vubec nevyrazila.

FINSON
    FINSON --- ---
    To není les, to je krásné hřiště pro běžce a cyklisty.
    ... Akorát se v něm teda i kácí a je plné ovádů. Ale jinak se tam krouží skvěle.

Dnes jsem šel trasu naslepo a tempo bez plánu, jak se mi chtělo - naprosto bláznivé dobrodružství!

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska motání kolem Lužnice, celkem větrno a po větru docela hic.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Ty volné pátky jsou fajn, zvlášť když vidím tu předpověď na víkend...

FINSON
    FINSON --- ---
    Dneska takhle.

CATEE
    CATEE --- ---
    Jsem tak happy ze jsem pryc z Prahy ze ted samou radosti mam pojybu az az. Muj druhy domov pod Stredohorim me fakt bavi at uz na behani, na jezdeni na kole…az dorazi ditka a nebudu muset velkou cast dne prosedet u pracovniho kompu dame i turistiku.

FINSON
    FINSON --- ---
    Jak jsem psal, můj nedávný výklus na hřeben mě inspiroval k projetí té trasy na fatbiku, což se mi zadařilo tuhle neděli. K tomu hřebeni, co jsem běžel, jsem si přidal ještě druhý na druhé straně údolí, z jednoho hřebene jsou výhledy na ten druhý, tohle je asi jediná věc, která mi z mého rodného městečka v Praze chybí :-)

Jinak teda jezdit na fatbiku do kopce je ještě horší zážitek, než to navenek vypadá, ale z kopce po lesácké cestě po hrubém štěrku s velkými šutry a sem tam větvemi a naplaveným prachem je to lepší než sex. S rachotem a hučením po tom povrchu, kde bych se o gravel kolo bál i v pečlivě vybrané stopě, jsem se teď řítil čtyřicítkou a vůbec se nestaral, jak do čeho na té cestě najedu a při nadskočení nad díry a odvodňovací strouhy se nahlas smál.
    Cyklista v protisměru vypadal dost překvapeně, ale zároveň mi přišlo, když jsme se zdravili, že mi to přeje :-)

Nicméně fuška to byla strašlivá (Garmin AI teda pěkně kecá, na tom overall pace nebylo nic relaxed, jenom prostě na tom kole není wattmetr, takže má zkreslená data :-) ) a jelikož se mi nepodařilo zbavit se svého "normálního" MTB, hodlám si to zajet ještě jednou i něm, dá-li počasí.

A zakončil jsem to ještě sjezdem po místním červeném trailu, to tady za mých mladých let nebylo:

CATEE
    CATEE --- ---
    3RIDER
    3RIDER --- ---

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Víkendová návštěva Prahy, aneb když skoro všichni Prahu opustí, nastává ideální čas tam vyrazit :-)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Ja si dneska vcera dala Brdy na silnicce. Mela jsem tam jeden chybejici ctverecek ve Skorici, coz je shodou okolnosti krasne na vyjezdu z Brd. Pak jsem to od Rokycan stocila nahoru na sever a skoncila v Rakovniku na vlaku. Arriva do Prahy mi ujela a jezdi tam akorat courak do Kladna nebo Berouna, tak jsem vzala Beroun. No a odtamtud domu, uz za tmy a za super teploty. Skvela kompenzace za ty kopce ve vedru.
    Na obrazcich Krakovec.

CATEE
    CATEE --- ---
    Hura! Konecne jsem se dostala ke svemu kolu a vcera po praci ho sla na chvilku vyvetrat s vyhledem na me milovane Stredohori! Prijela jsem s ooobrovskym rohlikem 🤣

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dnes pohodička v rodném kraji s objevováním pro mě neznámého místa...

BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Byla to teda spíš kremace, než opalovačka. Ale co taky jinýho v Německu, že jo! :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam