• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Dala jsem dole "submit a ticket"
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: To jsem zvědav - když chtěla asi tisícovka uživatelů, aby do aktivit přidali koloběžku, tak se na ně vysrali a místo toho implementovali blbosti, co měly padesát hlasů.
    Nebos jim napsala, že je to bug? :-D
    JOPS
    JOPS --- ---
    WEWERKA: dobrej napad, napsat supportu me nenapadlo :D
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SSTTAANNAA: Bohuzel ne vsechny jsou stejne. Tenhle je tak spravne udelany, ze se tam da jezdit na gravelu a obcas musim prestat i pumpovat, protoze mi to uz zacina skakat. Jezdim tam docela casto a je to zabava si dat treba nonstop bez slapani 5-10 kolecek.

JOPS: Poslala jsem jim ticket na support, snad si to nekdo precte.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    WEWERKA: nutně potřebuju na nějaký pumptrack:-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    dělaj z toho čím dál větší bullshit app... :-(
    JOPS
    JOPS --- ---
    ty voe, ten carbon saved je strasna picovina.... proc tam nejsou vyskove metry...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Odkaz na video (je potreba mit login na Strave), kde je videt, ze i stary lidi si muzou hrat :D
    Klasická gravel projížďka tentokrát ve třech | Strava
    https://strava.app.link/rL2OPg1maVb

BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Snažím se teď víc pracovat na vytrvalosti… ale teda v tomhle počasí* mi stejně moc nešly tepy držet nízko.

(* vskutečnosti za to samozřejmě může moje mizerná kondička, ale nebudeme si kazit radost, žejo)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    LORD_DE_SEIS: Jeste stesti, ze se to na Strave oriznout ;)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: kdepak, non solar.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LORD_DE_SEIS: možná jsem ji taky posledně zapomněla vypnout. Nevím, co jí hráblo.
    Tak aspoň takhle.

Nezačínám od nuly, ale někde hluboce pod.
    Byla to spíš rovinka a kopečky fakt maličké a tepovka na max.

Jeden kopec jsem ani nevyjela a po lesní cestě se bála. Ach jo.

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ALONSY: já jsem zas chtěl zaznamenat ranní projíždku do Krčáku a zapomněl jsem to vypnout... ale tak zase mám spoustu nových rekordů po cestě autem na slapy :-/

ALONSY
    ALONSY --- ---
    Aaaa.
    Měla jsem radost, že konečně aktivita na Stravě a ta úplně zazmatkovala a místo dnešního kola mi dneska uložila měsíc starý výlet.
    A ještě blbě. 😅
    FINSON
    FINSON --- ---
    Dneska jsem měl původně běhat, ale jelikož jsem ještě pořád u tchýně a mám tady ten bike a nad městem traily, flexibilně jsem se přizpůsobil a jel si ty traily prohlídnout a po dlouhé době zapracovat trochu na technice.
    I ty červené jsou flow traily, když se rozjedete, tak se na nich místy povyskočit dá, ale nic pro advanced bikery. Pokud jste ale noob jako já na hardtailu laděném víc do XC nebo chcete s trailovým ježděním seznámit dítě, tak vřele doporučuju. Místa, kde se dá při chybě zahučet do strže nebo se rozbít o stromy, tam ale samozřejmě jsou taky.
    V lese jsem potkal plno lidí na výletě, rodiny pěšky i na kolech, ale všichni na cestách, traily jsem měl komplet sám pro sebe. Nicméně jsou udržované a podle stop i ježděné.
    Moc se mi to líbilo a jsem mohutně nadšený = hromada fotek 😁

FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Solar?

FORELLI: Wow, 2 dny po sobě taková nálož!
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    "Mise Český Dub" splněna.
    382 km / 4 660 m nastoupáno / 17 h v sedle
    V pátek pár hodin v dešti bylo vlastně příjemnější než sobota u Kácova s 30 stupni. Sobota celej den s bolestí hlavy a i jsem se moc dobře nevyspal, ale netroufl jsem si vzít ibalgin a nějak to přežil, ale posledních pár desítek kilometrů už hodně v zombie style. Těch pár čtverečků u Sázavy bylo teda s naloženým kolem dost drahých :-)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Jen krátká vsuvka ohledně výdrže GE1040. V pátek a v sobotu se zapnutou navigací, nějakých 20 hodin provozu s navigací na displeji a zbývá 47 % baterie. To je parádní výdrž.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Já mám domů 14% stojku ve dvou ze tří přístupových cest :) včerejší návrat byl už dost na úrovni zombie style :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Tady to prave uplne v pohode neni :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam