• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Dneska jsem měl původně běhat, ale jelikož jsem ještě pořád u tchýně a mám tady ten bike a nad městem traily, flexibilně jsem se přizpůsobil a jel si ty traily prohlídnout a po dlouhé době zapracovat trochu na technice.
    I ty červené jsou flow traily, když se rozjedete, tak se na nich místy povyskočit dá, ale nic pro advanced bikery. Pokud jste ale noob jako já na hardtailu laděném víc do XC nebo chcete s trailovým ježděním seznámit dítě, tak vřele doporučuju. Místa, kde se dá při chybě zahučet do strže nebo se rozbít o stromy, tam ale samozřejmě jsou taky.
    V lese jsem potkal plno lidí na výletě, rodiny pěšky i na kolech, ale všichni na cestách, traily jsem měl komplet sám pro sebe. Nicméně jsou udržované a podle stop i ježděné.
    Moc se mi to líbilo a jsem mohutně nadšený = hromada fotek 😁

FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Solar?

FORELLI: Wow, 2 dny po sobě taková nálož!
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    "Mise Český Dub" splněna.
    382 km / 4 660 m nastoupáno / 17 h v sedle
    V pátek pár hodin v dešti bylo vlastně příjemnější než sobota u Kácova s 30 stupni. Sobota celej den s bolestí hlavy a i jsem se moc dobře nevyspal, ale netroufl jsem si vzít ibalgin a nějak to přežil, ale posledních pár desítek kilometrů už hodně v zombie style. Těch pár čtverečků u Sázavy bylo teda s naloženým kolem dost drahých :-)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Jen krátká vsuvka ohledně výdrže GE1040. V pátek a v sobotu se zapnutou navigací, nějakých 20 hodin provozu s navigací na displeji a zbývá 47 % baterie. To je parádní výdrž.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Já mám domů 14% stojku ve dvou ze tří přístupových cest :) včerejší návrat byl už dost na úrovni zombie style :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Tady to prave uplne v pohode neni :)

FINSON
    FINSON --- ---
    FINSON: A je tady poslední díl trilogie: Tentokrát se neprášilo, ale lítalo bláto, do kopce to jelo stejně mizerně, ale z kopce jsem letěl jak letecká bomba a na trailu v závěru to bylo výrazně divočejší... a bavilo mě to ještě víc, teda 😁

FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: Skořice - když ji miluješ, není co řešit! :) Taky mám pár míst kam se mi podle mapy pocitově nechtělo a pak to bylo v pohodě.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Strava se uz definitivne zblaznila. Cpe do obrazku i CO2, ktery ale patri do commute a ne do ride.

Jela jsem Arrivou z Hlavaku, uz nekde v Prokopaku jsme zastavili a stalo to. Pak se rozjel, ale pomalu dojel jen do dalsi stanice. Co jsem tam vyslechla z hovoru, tak mel na motoru pres 100C a odesla mu prevodovka. Takze po 96 minutach dorazil nahradni vlak a ja byla na startu az v 11. Ale tak aspon, ze je to o zhruba pulku levnejsi nez CD.

Jinak teda jizni cast Brd mi neprijde moc kopcovata. Je tam jen par mist, kde to trosku vic stoupa, ale vetsina v pohode. Zato kdyz jsem se vracela uz pres projete ctverecky, tak jsem jela pres Skorici. Vyhybala jsem se tehle vesnici na kopci hodne dlouho a ted behem par tydnu jsem tu podruhe :)

Trasa tady:
    [WEWERKA @ Čtverečkování, Tile hunting]

CATEE
    CATEE --- ---
    CATEE: Vypadl mi text…pamatny dub v Peruci. Je krasny, obrovsky a fakt majestatni.
    CATEE
    CATEE --- ---
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Dnešní běh - zapomněla jsem vypnout časovat při focení velryb a moře a taky 2,5 km z trasy dost pršelo a foukal protivítr. Takže tempo horší, ale jsem spokojená, že jsem to doběhla.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Venku bylo vecer docela pekne :) Predpoved pocasi zase vubec nevysla, malem jsem diky tomu vubec nevyrazila.

FINSON
    FINSON --- ---
    To není les, to je krásné hřiště pro běžce a cyklisty.
    ... Akorát se v něm teda i kácí a je plné ovádů. Ale jinak se tam krouží skvěle.

Dnes jsem šel trasu naslepo a tempo bez plánu, jak se mi chtělo - naprosto bláznivé dobrodružství!

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska motání kolem Lužnice, celkem větrno a po větru docela hic.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Ty volné pátky jsou fajn, zvlášť když vidím tu předpověď na víkend...

FINSON
    FINSON --- ---
    Dneska takhle.

CATEE
    CATEE --- ---
    Jsem tak happy ze jsem pryc z Prahy ze ted samou radosti mam pojybu az az. Muj druhy domov pod Stredohorim me fakt bavi at uz na behani, na jezdeni na kole…az dorazi ditka a nebudu muset velkou cast dne prosedet u pracovniho kompu dame i turistiku.

FINSON
    FINSON --- ---
    Jak jsem psal, můj nedávný výklus na hřeben mě inspiroval k projetí té trasy na fatbiku, což se mi zadařilo tuhle neděli. K tomu hřebeni, co jsem běžel, jsem si přidal ještě druhý na druhé straně údolí, z jednoho hřebene jsou výhledy na ten druhý, tohle je asi jediná věc, která mi z mého rodného městečka v Praze chybí :-)

Jinak teda jezdit na fatbiku do kopce je ještě horší zážitek, než to navenek vypadá, ale z kopce po lesácké cestě po hrubém štěrku s velkými šutry a sem tam větvemi a naplaveným prachem je to lepší než sex. S rachotem a hučením po tom povrchu, kde bych se o gravel kolo bál i v pečlivě vybrané stopě, jsem se teď řítil čtyřicítkou a vůbec se nestaral, jak do čeho na té cestě najedu a při nadskočení nad díry a odvodňovací strouhy se nahlas smál.
    Cyklista v protisměru vypadal dost překvapeně, ale zároveň mi přišlo, když jsme se zdravili, že mi to přeje :-)

Nicméně fuška to byla strašlivá (Garmin AI teda pěkně kecá, na tom overall pace nebylo nic relaxed, jenom prostě na tom kole není wattmetr, takže má zkreslená data :-) ) a jelikož se mi nepodařilo zbavit se svého "normálního" MTB, hodlám si to zajet ještě jednou i něm, dá-li počasí.

A zakončil jsem to ještě sjezdem po místním červeném trailu, to tady za mých mladých let nebylo:

CATEE
    CATEE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam