• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Valím do práce!

A jedna veselá epizodka s dalšíma fotkama je tady:
    [FINSON @ Čtverečkování, Tile hunting]

Přijel jsem "do kanclu" vysmátej jak lečo, tohle jsem přesně potřeboval :-)
    GRED
    GRED --- ---
    Víkend pokračoval ještě z Holic na Broumovsko a pak přes Polsko do Zábřehu na Moravě. Tam pak vlakem domu. Krásný to bylo, tři dny sám, celkem 350km. Hned bych jel zas

AETHER
    AETHER --- ---
    Dneska bylo vedro a hodně malin😁

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska to bylo náročné, ale jsem hrozně ráda, že jsem si vzala gravel. To by se na silničče nedalo. Přestala mi fungovat zadní brzda, úplně sjetá destička. Pak do toho tuna písku, na tom se občas nedalo vůbec jet. Potkala jsem i kočičí hlavy z doby nejmíň Karla IV. Pár parádních sjezdů a jednu nevhodně naplánovanou cestičku, kterou jsem musela vyjít (poslední fotka). Chtěla jsem dojet do Kralup, ale nějak mě to nebavilo, tak jsem sedla na vlak kousek za Roudnicí.

CATEE
    CATEE --- ---
    V obci Pátek mají vtipný radar co měří i běžce :)

AETHER
    AETHER --- ---
    GRED
    GRED --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: Same here

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak konečně se to trochu umoudřilo, tak jsem se musel trochu protáhnout...

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Letos poprvé...ale v tomhle počasí, kdy se delší výlet na kole neobejde bez deště to nebyla špatná volba...

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Chtěla jsem jet do Hornbachu, ale v Jesenici koukám, že jde velká přeháňka a zrovna směrem na Říčany. Tak uhnu nahoru na Mandavu. Tam na radaru vidím, že jde další přeháňka, tak to vezmu na Mirošovice. No a když jsem tam, tak Hrusice a Ondřejov. Zpátky jsem to vzala z Vyžlovky po kutnohorské. Docela provoz teda. Těším se na malinovku u stánku, ale ty mrchy mají zavřeno. Do toho další přeháňka, tak to objíždím přes Uhříněves. No a teda na plánovaný Hornbach se dneska nějak nedostalo...

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Včera na Valašsku - zase cyklostezka Bevlava ;)

3RIDER
    3RIDER --- ---
    FINSON: Děkuji. Člověk při tom tak nějak nemá pomyšlení na focení. Hlava si sama rozmyslí, který pohyb je zbytečný. Vlastně ani tahle fotka není moje, ale aspoň jsme na ní. 😀
    FINSON
    FINSON --- ---
    Já dnes takhle:

FINSON
    FINSON --- ---
    3RIDER: Tvl ty dáš za 10 hodin 81 km po Beskydech a dáš sem fotku blbýho patníku? 😄
    Gratuluju! To je unreal.
    3RIDER
    3RIDER --- ---
    Beskydský ultratrail 82km/+3000m
    FINSON
    FINSON --- ---
    Long jsem podle plánu měl mít zítra, ale když už jsem dnes na chalupě u svého oblíbeného lesíka, přesunul jsem ho na dnešek, abych si to tady mohl pořádně užít. Stěhovali jsme nějaký nábytek, takže jsem měl dobrou zásobu pracovních rukavic, ale zapomněl jsem si s sebou vzít Xero krosky, cokoliv na pití a pak jsem na chalupě nechal i jediný gel - tak jsem to šel v silničních Xero jenom tak nalehko a dobrý, hlavně že jsem si nezapomněl hruďák a tílko :-D
    Při návratu z lesa už jsem na poli při "final push" sledoval, jak se nad něj valí mraky a než jsem se pak osprchoval, tak začalo pršet. Prostě to tak mělo být :-)

Na Stravě mi vypršel free trial na ty AI kydy a když mi dnes dala jenom náhled, co by mi k tomuhle běhu psala za peníze, tak s těmi "smarter insights" fakt nemůžu souhlasit 👎

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Vlakem do Turnova a pak přes Jičín dolů až do Poděbrad. Celkem 2x jsem zmokla. Tomu nejhoršímu jsem se vyhla, ale viděla jsem ty proudy vody docela blízko. No a pak jsem vjela do jedné takové přehánky a ta mrcha zůstala stát na místě. Takže jsem musela do deště a vyjet z toho ven. Vůbec tohle nemám ráda, hlavně protože nemůžu jet rychle, to bych to měla všude. Další deštík mě chytnul v Sadský. K tomu se vítr měnil podle toho, kde zrovna pršelo.
    Jinak teda dneska jsem objela docela dost státovek a provoz byl brutalní akorát na 16 z Jičína.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SSTTAANNAA:
    koukám, že dnes zase Garmin pro změnu nějak zblbnul nastoupaé metry - po opravě podle map je to 538m
    Byla to docela rovinka, ale těch 158m mě překvapilo na 70km:-)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Původně jsem měl v plánu lovit čtverečky, ale nakonec jsem nechtěl moc jezdit po silnici a tak jsem to vzal podél Jizery a pak směr Milovice.
    Kyseláč a oběd u Tahouna.
    Zpět z Tahouna potom přes Loučeň a Svatojiřský les.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam