• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    Já nevím, co budu dělat, až nebudou maliny 🤷🏻‍♀️

FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: ta pivnice, je to v Dubu, že jo?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Taky dneska pár čtverečků k Bechyni. Taky vítr, ale jel jsem ráno, takže když se rozfoukalo, byl už jsem ve správném směru.

FINSON
    FINSON --- ---
    BATY: No jó no, tak já si tě tam přisleduju :-)
    Dávám to sem právě proto, že Strava to UI mrví, ať to tady mám i s daty k té jízdě... ale já jsem na to ujetej, no.

Dneska jsem vyrazil na čtverečky a ani si neuvědomil, že vlastně pojedu Kokořísnkým dolem :-) Takhle brzy ráno tam byl naprostý klid, takhle to tam neznám :-)

BATY
    BATY --- ---
    FINSON: Ty mám na Stravě, nevím proč mě nesleduješ ;))

Ta strava je ohledně fotek nějaká divná poslední dobou. Každý update mi přijde, že je ta aplikace horší... I když si je chci u někoho jen prohlídnout v normálním rozlišení v jakým je vyfotil, tak je to pain. Nevim kdo to vymyslel...
    FINSON
    FINSON --- ---
    BATY: Statistiky gdě?
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dnes tam byla celkem kosa, ale aspoň mám letos splněno...

BATY
    BATY --- ---
    CATEE
    CATEE --- ---
    Koupání v Ohři, která je tak čistá, že tu žijí škeble. A ne málo. Dno je plné mušliček. Na co jezdit k moři? 🤔😁

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska to vyslo pekne. Pocasi dobry, asfalt az na par vyjimek taky fajn. Statovka do Litomeric je ve vsedni den sebevrazedna, ale prezila jsem. Cestou na vlak do Kralup i vitr v zadech.
    Prvni fotka je za Ralskem v lese smere na Doksy. Hezky asfalt se po chvili zmenil v gravel s obcasnym starym asfaltem.
    Obrys Bezdezu.
    Pole s baliky je u Litic, kopecek napravo je Ronov.
    Litomerice, nalevo je Radobyl a v dalce Hazmburk.
    Na posledni fotce Labe smerem na Usti.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Az na ten popis dobry :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    včera po třech týdnech zase na kole (nepočítám ty dvě cesty do práce). A hned místama i mlhy, takže pro mně parádní a bylo alespoň taky co fotit.

AETHER
    AETHER --- ---
    Vcera vecer to po sobitnim vyslapu opravdu bolelo🫣

FINSON
    FINSON --- ---
    Tentokrát bylo překvapení pozitivní, cesta značená v mapách jako polňačka byla ve skutečnosti asfaltová stezka; a jiná polňačka byla tak hladká, že drncala míň než starý asfalt a taky se po ní dalo rychleji letět.

Also, přidáno 27 čtverců a max čtverec rozšířen na 20x20, oh yeah! [FINSON @ Čtverečkování, Tile hunting]

(třetí fotka je silnice v havarijním stavu, takhle je vyřešena krajnice upadnutá ze srázu; posldní foto je rohlík s domácí marmeládou jako odměna v cíli :-) )

AETHER
    AETHER --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Jo, ram ro mám rád, Chřenovice jsou parádní.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Spis si rikam, ze obcas by se hodila kamera. U toho Vojslavickeho mostu je prudky sesup dolu, tak jsem to tam pustila a ono 69.8 km/h. I u tech Chrenovic je luxusni sjezd, tam to bylo krasny.
    Pak takovy ty neprenositelny zazitky jako kdyz vidim na obzoru par kopcu a nad nima mraky. Pak se ukaze, ze to nejsou mraky, ale nekolikanasobne vetsi kopce :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: Na Nokii 5110 to je ještě vcelku slušné:)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Fotek mam vic, ale spousta z nich nevysla nebo tam proste neni videt to, co chci. Firemni mobil nefoti uplne dobre a nic vetsiho sebou tahat nechci.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Paráda - ty tvoje jízdy si určitě zaslouží víc fotek!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam