Jsem byl s kamarádem vyvenčit lehce kolo (pro mě lehce, on ke konci už bojoval o život 🤣)
No a čekal nás poslední 'kopec". Říkám mu, je to fakt docela prudký (je tam značka 15%), ale ne moc dlouhý kopec, hoď si nejlehčí převod a zkus to.
Průser tohohle kopce je v tom, že na něj najíždíte téměř z nuly. Tak na to najíždíme kámoš jenom no ty piiiiico, ses posral ne? A po pár slapnuti slezl z kola. Tak já mu říkám, hele, zkusím si, zda to v těch nohách ještě mám a "vypálil" jsem nahoru, 2/3 kopce jsem vyjel na stojáka a zbytek v sedě.
Předjel jsem v půlce ještě holčinu, co taky tlačila a dojel nahoru, opřel kolo o strom a snažil se to vydychat.
A tam stála holčina (fakt strašně příjemná a sympatická baba) s vykulenyma očima a říká mi, ty jo ty jsi to vyjel? já taky tlačila a ukazovala na ty dva, co do toho kopce tlaci. A já ohnutej, dýchám jak lokonotiva na uhlí a snažící se chytit dech, jenom ukážu palec nahoru, pokusím se o úsměv a pak se snažím tvářit, že jsem úplně v pohodě 🤣
Vyměníme si se slečnou pár zdvorilostnich frází, popřejeme si šťastnou cestu a mezitím kámoš vyleze nahoru a říká mi, ty vole ty seš fakt hovado, takhle to vyjet 😲
A já mu říkám, ty voe, já jsem prumernej cyklista, když koukám na časy na tomhle kopci na stravě, tak nechápu, jak to dávají v takových časech...