• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SUMAC: Jde o patenty na heatmaps a na segmenty.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Strava demands that Garmin stops selling devices over alleged patent infringement | road.cc
    https://road.cc/content/news/strava-claims-garmin-patent-infringement-316219
    JOPS
    JOPS --- ---
    VINC: on byl u nas spise problem s casem. Grobian otevira nekdy v 11, Pobuda taky v 11, Raj taky v 11 a my vychazeli v 5:40 z Melnika a v Raji jsme byli v 10:30 a to fakt se ti uplne nechce cekat do 11. No a pak dalsi zastavka muze byt v te vesnici pod Bezdezem (ona se asi jmenuje taky Bezdez) tam byla taky hospoda, ale kdyz jsem videl, kolik schodu bylo do hospody, tak jsem na to nemel ani pomysleni :D :D A vis, ze uz to mas do cile cca jenom 8km :D hooodne bolavych 8km :D
    VINC
    VINC --- ---
    JOPS: záleží kdy se jde (pondělí, úterý skoro všude zavřeno). Já bych měl zastávky Grobián, Ráj, Houska, Kruh. Nicméně bych došel tak do toho Ráje, pak už je to moc do kopce ;)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak zase trocha cyklistiky, podzim je tu.

ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    cestou na Stüdlhütte

AETHER
    AETHER --- ---
    A dnes jsem si sla zabehat podel schwarzenberskeho kanalu.

AETHER
    AETHER --- ---
    Vcera obligatni vyslap na Plesne jezero

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska zase po čase na Lipnici za kamarádem na kávičku pod hrad. Bylo hezky (až moc), Lipnice je docela turistickej cíl, takže tam bylo docela i dost lidu, potkal jsem před Lipnicí kolem deváté i nějakou partu s brašnama, nebyl to někdo z vás? :-)

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Věcný začátky. Po měsíci a půl (nemoc plus zvykání si na pracovní tempo po rodičáku - hůř se mi hledá čas pro sebe).

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Jinak teda skoda, ze na te druhe fotce nejsou videt detaily. Vycuhuje tam na kopci zamek. Pravdepodobne Zelena hora ( https://mapy.com/s/regorugoje ). No a ty kopce vlevo na obzoru bude nejspis Sumava. Zhruba smer Klatovy to je, cca 50 km vzdusnou carou.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Idealni pocasi na ctvereckovani.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Volné pátky jsou mnohem lepší, když výjde počasí...

FINSON
    FINSON --- ---
    Mám samozřejmě radost, že jsem se projel, ale jak se ve čtverečkovacím auditku psalo, že se díky tomu podíváte do míst, kam byste jinak nejeli, tak ano, sem bych fakt nejel a nehodlám to opakovat, krajina nic moc a i řidiči tam dneska byli nějací divní, naštěstí nic vážného, ale těch pokut, co se dalo rozdat! Jednomu jsem teda přemýšlel, že trochu vystrčím loket a zaťukám mu s ním na okýnko, když mě předjížděl :-)

Budu si brzy muset jet spravit chuť zase někam na Kokořínsko :-)

JOPS
    JOPS --- ---
    Tak po roce znova procházka. Naprosté peklo 😅 šel jsem to minulý rok. Už před rokem jsem říkal, ani hovno, podruhy to už nepůjdu. No... Ukecali mě, prej pojď, bude prdel 🤣 no nebyla, jsem úplně zničenej, ale jako úplně. Záda, kyčle úplně v prdeli. Ono je nahovno na téhle trase, že je jenom jedno místo, kde se dá něco koupit. A to se ještě modlite, že bude otevřeno. Takže vodu tahate s sebou. A já mám problém s tím, že chlastám jako alkoholik první kategorie 🤣 takže jsem měl 3 litry vody v rezervoaru a litr Coca Coly 🤣skvělá věc ta Cola 🤣 plus nějaký žrádlo a horalky atd...

Od půlky mi to nechutnalo (ta chůze) a 3/3 tratě už bylo na morál 😅

Jsem rad, ze jsme to došli, melo nás jít víc, ale vykašlali se někteří na to...

VINC
    VINC --- ---
    MUFLONEK: Letos už jsem se trochu rozjezdil a bylo tam méně bláta než minule, tak mi ty klopky přišly nějaký lepší a jezdil jsem je o poznání výš než minule :) Ztrácení je součást každé vyjížďky ;)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    VINC: Floutek je super až na tu poslední spirálu klopenkami. Asi jsem ji jela moc pomalu a chtěla se vyhnout těm šutrům nahoře a tak jsem skončila na zemi. Jo a vyjezd na floutka mi taky dal zabrat.o)))) Hlavně se neztratit.
    VINC
    VINC --- ---
    Parádní poježdění, výšlapy nahoru přísný, dolu taky 😆 z floutka jsem vždy veselý cyklista😁

FINSON
    FINSON --- ---
    To já měl dneska teploučko :-) Převoz na vlastních značkách.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Včera dokompletovat čtverečky aneb BeneShow must go on. Mlhavé ráno s teplotami kolem 5 stupňů, na Vlašimsku byla mlha solidní, naštěstí jsem se vrátil pro slabé merino rukavice, za což jsem si pak dost děkoval. Trasa naplánována do Olbramovic, odkud jsem chtěl jet vlakem domů, ale když už chci jet zase jednou vlakem, tak se musí něco stát. V Chotovinách asi někdo ukončil svůj život setkáním s rychlíkem, takže tam vlak končil. Dojel jsem ještě do Vožice ale protože jsem nestíhal další program, museli si již pro mně dojet, což mi vzhledem k těm krpálům co jsou z Vožice na Vysočinu vůbec nevadilo :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam