• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Včera dokompletovat čtverečky aneb BeneShow must go on. Mlhavé ráno s teplotami kolem 5 stupňů, na Vlašimsku byla mlha solidní, naštěstí jsem se vrátil pro slabé merino rukavice, za což jsem si pak dost děkoval. Trasa naplánována do Olbramovic, odkud jsem chtěl jet vlakem domů, ale když už chci jet zase jednou vlakem, tak se musí něco stát. V Chotovinách asi někdo ukončil svůj život setkáním s rychlíkem, takže tam vlak končil. Dojel jsem ještě do Vožice ale protože jsem nestíhal další program, museli si již pro mně dojet, což mi vzhledem k těm krpálům co jsou z Vožice na Vysočinu vůbec nevadilo :-)

BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Já si to naopak dneska užil maximálně :) Až na pár úseků krásný asfalt, jelo to, provoz minimální… Ralsko (a okolí) je zkrátka cyklistů ráj. Teda až na tu Rašovku na konci, ale tak zas co by to bylo za cyklovyjížďku, kdyby se člověk lehce nezadejchal, žejo.

ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    Ja si dneska empiricky overil, ze kdyz to na mapy.cz na silnicku nevypada, tak to na silnicku opravdu neni idealni, prestoze by se mi to do trasy hodilo. Moc jsem si to uzil, bez defektu, bez padu a ve vynucenem kochacim tempu.

FINSON
    FINSON --- ---
    Tak já nevím, Garmin i Strava tvrdí, že jsem si zlepšil PR, ale oficiální čas mám horší než na Kbelské 10 na jaře...
    Každopádně to zlepšení je i tak jenom o pár sekund a ještě se nad tím budu muset trochu zamyslet, protože jsem půl roku budoval aerobní základ jak běháním, tak občasným výjezdem na kole, podle Garmin trenéra lítal intervaly na zvýšení rychlosti, pak se před tímhle závodem stačilo dvě noci hůř vyspat a veškerý pokrok je nula. Navíc jsem to po prvních 500 metrech běžel celé v zóně 5 a fakt ten závod odtrpěl, což se mi na té Kbelské 10 nestalo, tam jsem byl o 6 tepů níž a ta trasa měla oproti dnešku dvojnásobné převýšení... Někde je chyba.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dneska jsem v rámci cesty po návštěvách potkal kamaráda, který dává do kupy cyklokrosovou trať na závody. Tak jsem si ji projel se svým náklaďákem:-)
    Dnes sundám brašny a zajedu si tam zablbnout...jen škoda, že tu nemám gravel...

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dnesni dovolena docela vysla. Priste ale nekam k Labi, kopecky uz nechci videt :)

FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: Děkuji a děkuji za varování!
    Naplánuju si trasu a uložím pro případ, že se v těch končinách vyskytnu s kolem - nějaká šance zde ještě letos je...
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FINSON: Zapletalova vyhlídka
    49.7597280N, 16.8451041E
    Mapy.com
    https://mapy.com/s/mavenegoco

Ale kdyby jsi se tam vydal, tak pozor. V přístřešku sídlí aktuálně sršni...
    FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: Ale to je krása! Kde přesně je focen ten výhled z kopce, prosím?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SSTTAANNAA: nejde mi shareovat private activities ani jinak se mi nepovedlo, ale v posledni dobe taky jezdim tyhle intenzivni loopy

Lunch Gravel Ride
    Distance 32.62 km, Elev Gain 797 m, Time 2h 0m
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    WEWERKA: jj, to je on :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    JOPS: Masakr v Mělníku? Ten jsem nejela, ale jela jsem teda okolo nahore a neni to moc hezky :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Jsem byl s kamarádem vyvenčit lehce kolo (pro mě lehce, on ke konci už bojoval o život 🤣)

No a čekal nás poslední 'kopec". Říkám mu, je to fakt docela prudký (je tam značka 15%), ale ne moc dlouhý kopec, hoď si nejlehčí převod a zkus to.
    Průser tohohle kopce je v tom, že na něj najíždíte téměř z nuly. Tak na to najíždíme kámoš jenom no ty piiiiico, ses posral ne? A po pár slapnuti slezl z kola. Tak já mu říkám, hele, zkusím si, zda to v těch nohách ještě mám a "vypálil" jsem nahoru, 2/3 kopce jsem vyjel na stojáka a zbytek v sedě.
    Předjel jsem v půlce ještě holčinu, co taky tlačila a dojel nahoru, opřel kolo o strom a snažil se to vydychat.
    A tam stála holčina (fakt strašně příjemná a sympatická baba) s vykulenyma očima a říká mi, ty jo ty jsi to vyjel? já taky tlačila a ukazovala na ty dva, co do toho kopce tlaci. A já ohnutej, dýchám jak lokonotiva na uhlí a snažící se chytit dech, jenom ukážu palec nahoru, pokusím se o úsměv a pak se snažím tvářit, že jsem úplně v pohodě 🤣

Vyměníme si se slečnou pár zdvorilostnich frází, popřejeme si šťastnou cestu a mezitím kámoš vyleze nahoru a říká mi, ty vole ty seš fakt hovado, takhle to vyjet 😲

A já mu říkám, ty voe, já jsem prumernej cyklista, když koukám na časy na tomhle kopci na stravě, tak nechápu, jak to dávají v takových časech...

FORELLI
    FORELLI --- ---
    VITI: Cunkov, hmm, nicht geschmackt :)
    VITI
    VITI --- ---
    FORELLI: ty jo, Stadlec sem mel dnes v planu ... ale nakonec jsem uprednostnil Moninec a dokonce mne vyjimecne nekdo vyfotil :-)
    GRED
    GRED --- ---
    V Rakousku konečně začalo bejt hezky, tak jsem vyrazil na okruh přes Solnou komoru.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska Bechyňsko a Stádlecký most.
    Počasí super, ráno sice kolem 9 stupňů, ale dal jsem to v krátkém. :-)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Pohled na Mostecko a vpravo České středohoří.
    Jezero Most z jihu a vlevo Hrad Hněvín.
    Hrad Hněvín.
    Jezero Most ze severu.
    Bílinská Kyselka. Proti slunci moc jinak fotit nešlo.
    Elektrárna Ledvice.
    Milešovka.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam