• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    FORELLI: tyjo, to by si mohla dat Strava klidne jako reklamu. Krasne
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    AETHER
    AETHER --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: napiš jim, já jim web nedělám :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Ale teda ty webovky jsou weird. Nevidim treba napovedu k velikostni tabulce, protoze defaultni jazyk je cinstina (i kdyz je text v anglictine). Teprve vpravo nahore po prepnuti na anglictinu se mi zobrazi napoveda k velikostem.
    Jo a ukazovat baselayer, kde chci videt jak dlouhy je a prekryt to jinym oblecenim je teda fail maximalni (facepalm).
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    JOPS: pořiď si na podzim a zimu kvalitní oblečení, to je základ, studený počasí nic neodpouští.

Na tohle počasí mi fungují dvě vrstvy až do cca 8 stupňů, pak už jde na řadu bunda:

Merino Sleeveless Baselayer
    Merino Sleeveless Baselayer Black
    https://isadore.com/zh/merino-sleeveless-baselayer-black?_gl=1*1ygo79e*_up*MQ..

+

Signature Deep Winter Long Sleeve Jersey Ecru Olive
    Signature Deep Winter Long Sleeve Jersey Ecru Olive | Isadore
    https://isadore.com/zh/signature-deep-winter-long-sleeve-jersey-ecru-olive?_gl=1*1ps0arf*_up*MQ..
    JOPS
    JOPS --- ---
    Teď je přesně to počasí (cca 13°C), že nevím jak se obliknout, v prvním případě to bylo celkem fajn,(funkční triko a na tom triko s dlouhým rukávem) zahřál jsem se do lehkých kopců. Ale tak jsme zastavili nad pivo, dali si na zahrádce a pak posledních 13km kosa. Fakt zima, jeli jsme podle řeky a ty vogo, nic moc, docela chladno...

A druhá jízda jsem už úplně nepodcenil, triko a bunda, ale vyjel jsem první nakloněnou rovinu a zase bylo kurva vedro 🤣 a to vedro se mě drželo celou cestu 😅😅

FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Díky 🙂 Bylo to docela intenzivní, ale to jsem čekal - a nejsem zklamán 😅
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: taky tě plácám po ramenou :)
    FINSON
    FINSON --- ---

FORELLI
    FORELLI --- ---
    KOTENCE: jako zase uběhnout 23 kiláků, to zas rešpekta! :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Já mám kolikrát víc fotek, než kilometrů :-)

MARASAN
    MARASAN --- ---
    SUMAC: Jde o patenty na heatmaps a na segmenty.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Strava demands that Garmin stops selling devices over alleged patent infringement | road.cc
    https://road.cc/content/news/strava-claims-garmin-patent-infringement-316219
    JOPS
    JOPS --- ---
    VINC: on byl u nas spise problem s casem. Grobian otevira nekdy v 11, Pobuda taky v 11, Raj taky v 11 a my vychazeli v 5:40 z Melnika a v Raji jsme byli v 10:30 a to fakt se ti uplne nechce cekat do 11. No a pak dalsi zastavka muze byt v te vesnici pod Bezdezem (ona se asi jmenuje taky Bezdez) tam byla taky hospoda, ale kdyz jsem videl, kolik schodu bylo do hospody, tak jsem na to nemel ani pomysleni :D :D A vis, ze uz to mas do cile cca jenom 8km :D hooodne bolavych 8km :D
    VINC
    VINC --- ---
    JOPS: záleží kdy se jde (pondělí, úterý skoro všude zavřeno). Já bych měl zastávky Grobián, Ráj, Houska, Kruh. Nicméně bych došel tak do toho Ráje, pak už je to moc do kopce ;)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak zase trocha cyklistiky, podzim je tu.

ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    cestou na Stüdlhütte

AETHER
    AETHER --- ---
    A dnes jsem si sla zabehat podel schwarzenberskeho kanalu.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam