• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Nedělní chvilka poesie

AETHER
    AETHER --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: mam doma starýho canyona 29 a taky o tom uvažuju :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    😈

FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: fotek, kdy to mám naprosto ideálně už mám relativně hodně, ale spíš teď s dronem hledám nové perspektivy :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dlouho jsem nic nehazela, tak treba dnesni roztomile bahynko ve Voderadskych bucinach. Samozrejme blatniky na kole jeste nemam.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Pokazdy me potesi, ze ten strom mam taky vyfoceny :) I kdyz by to chtelo trosku pod jinym uhlem, aby to bylo dokonaly.
    [WEWERKA @ Strava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)]
    AETHER
    AETHER --- ---
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    FORELLI: tyjo, to by si mohla dat Strava klidne jako reklamu. Krasne
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    AETHER
    AETHER --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: napiš jim, já jim web nedělám :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Ale teda ty webovky jsou weird. Nevidim treba napovedu k velikostni tabulce, protoze defaultni jazyk je cinstina (i kdyz je text v anglictine). Teprve vpravo nahore po prepnuti na anglictinu se mi zobrazi napoveda k velikostem.
    Jo a ukazovat baselayer, kde chci videt jak dlouhy je a prekryt to jinym oblecenim je teda fail maximalni (facepalm).
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    JOPS: pořiď si na podzim a zimu kvalitní oblečení, to je základ, studený počasí nic neodpouští.

Na tohle počasí mi fungují dvě vrstvy až do cca 8 stupňů, pak už jde na řadu bunda:

Merino Sleeveless Baselayer
    Merino Sleeveless Baselayer Black
    https://isadore.com/zh/merino-sleeveless-baselayer-black?_gl=1*1ygo79e*_up*MQ..

+

Signature Deep Winter Long Sleeve Jersey Ecru Olive
    Signature Deep Winter Long Sleeve Jersey Ecru Olive | Isadore
    https://isadore.com/zh/signature-deep-winter-long-sleeve-jersey-ecru-olive?_gl=1*1ps0arf*_up*MQ..
    JOPS
    JOPS --- ---
    Teď je přesně to počasí (cca 13°C), že nevím jak se obliknout, v prvním případě to bylo celkem fajn,(funkční triko a na tom triko s dlouhým rukávem) zahřál jsem se do lehkých kopců. Ale tak jsme zastavili nad pivo, dali si na zahrádce a pak posledních 13km kosa. Fakt zima, jeli jsme podle řeky a ty vogo, nic moc, docela chladno...

A druhá jízda jsem už úplně nepodcenil, triko a bunda, ale vyjel jsem první nakloněnou rovinu a zase bylo kurva vedro 🤣 a to vedro se mě drželo celou cestu 😅😅

FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Díky 🙂 Bylo to docela intenzivní, ale to jsem čekal - a nejsem zklamán 😅
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: taky tě plácám po ramenou :)
    FINSON
    FINSON --- ---

FORELLI
    FORELLI --- ---
    KOTENCE: jako zase uběhnout 23 kiláků, to zas rešpekta! :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Já mám kolikrát víc fotek, než kilometrů :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam