• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Cestou do Mirošovic pohoda, ale zpět už jsem se deštíku nevyhla. Taky mám od včera na kole blatníky! Úžasný nápad, který se mi dneska vyplatil.

FINSON
    FINSON --- ---

FORELLI
    FORELLI --- ---
    No, co k tomu dodat? :-)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: Samozřejmě, za koho mně máš! :-) Můj první dron je Mavic 2 Pro a ten váží skoro kilo, teď jsem pořídil Mini 5 Pro, který váží cca 249 gramů a vejde se mi v pohodě na kolo. Tenhle prcek je v kategorii C0, což znamená, že je zde nejméně omezení, např. nemusíš mít ani ten "řidičák". Nicméně není vůbec od věci si to udělat, alespoň sel člověk procvičí v legislativě.

Ještě k tvé otázce, zatím to po mně nikdo nechtěl. Důležitý je neprudit s tím lidi, to je základ, žádný zbytečný lítání nad něčí zahradou apod.
    JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    WEWERKA: ta registrace je snadná, když budeš lítat kde můžeš (dronemap.gov.cz/), tak ať volají. Ale tolik bych se toho, že na tebe někdo bude volat policii, nebál :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Me by zajimalo jestli mas na dron ridicak a jestli ho nekdy nekdo po tobe chtel. Uplne si dokazu predstavit, ze kdybych si koupila dron a litala s nim nekde v kopcich za Prahou (samozrejme mimo ochranne zony letist), tak na me nekdo ty policajty zavola.
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    MRKEVREDKEV: Ja se tak radoval a rikal si: Konecne tu ma nekdo rozumny casy na vzdalenost a prevyseni! Takhle bych to mel na kole taky...
    az pak jsem si vsimnul boticky :/
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    Já měla problém nespadnout, když jsem se v neděli cpala při jízdě tatrankou, a tady si někdo ovládá dron. Nefér!
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FLIPPER: mám podrámovku od Topeaku, Vejde se tam dron i s ovladačem (Mini 5).
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    vyjimecne jsem vybehl s mobilem, tak jsem si vyfotil alespon ty Trosky. krasnej podzim ve Skalaku a ja zase beham!

FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    FORELLI: Jak ten dron vozíš s sebou? Máš nějakou speciální brašnu?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    MARASAN: tak to by byly ještě jiný čísla :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FORELLI: elevation gain mas i s nastoupanyma metrama dronu? ;-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    A pondělní taky, po týdnu se ukázalo slunce! :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Nedělní chvilka poesie

AETHER
    AETHER --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: mam doma starýho canyona 29 a taky o tom uvažuju :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    😈

FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: fotek, kdy to mám naprosto ideálně už mám relativně hodně, ale spíš teď s dronem hledám nové perspektivy :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dlouho jsem nic nehazela, tak treba dnesni roztomile bahynko ve Voderadskych bucinach. Samozrejme blatniky na kole jeste nemam.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam