• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    JAZ
    JAZ --- ---
    FORELLI: nádhera! A co máš za rukavice, že -2 jsou v nich pohoda? :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak dneska první "full winter mode", ráno jsem si říkal, že -2 jsou pohoda, ale cestou to spadlo i k -6 a na to jsem neměl ideální rukavice. Po chvilce lítání nad Trnávkou jsem pak myslel, že mi upadnou ruce, naštěstí ze Želiva je to vždycky do kopce, tak se jeden hned zahřeje :-) První dvě fotky jsou Trnávka, pak Švihov a Lipnice.

Sorry za množství, ale krása dneska střídala nádheru.

CATEE
    CATEE --- ---
    FINSON: Děkujuuu :) No chtěla jsem to pod 3:30, což se mi podařilo, ale natrénováno asi bylo na ještě líp, jen jsem nezvládla naladit správně před závodem odpočinek, šla jsem do toho ještě pořád z únavy, málo vyspaná…od půlky jsem se trápila a běžela víceméně jen na gely.
    CATEE
    CATEE --- ---
    KOTENCE: Pecka, a to převýšení! Mazec! 👍🏻 My co běháme závody spíš jen po plackách… 😁
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    posledni zavod krosoveho poharu. Krasna trasa, supr pocasi. A to nejlepsi je, ze mi tech 5km nestaci. Poprve me mrzelo, ze to uz konci.

FINSON
    FINSON --- ---
    CATEE: Krásná medaile a brutální tempo!
    FINSON
    FINSON --- ---

KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Z tohohle víkendu

KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    CATEE: ta je krásná!
    CATEE
    CATEE --- ---
    Z minulého víkendu

FINSON
    FINSON --- ---
    Éh, schytal jsem bouři s vichrem a ledovým deštěm, samozřejmě...
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Podzim v kopcích...

FINSON
    FINSON --- ---
    Jo jo, hezký to teď je. Vybíhal jsem za sluníčka, na hřebeni schytal skoro horskou bouři s vichrem a ledovým větrem a vrátil se zase do skoro letního sluníčka 🌞
    A zjistil jsem, že do běžecké vesty mi kromě protékající softflask pasuje i cyklistický bidon - to je docela gamechanger pro long runy 👍

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Podzim utoci barvickama :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    JOPS: Drona mám Mini 5 a když vozím foťák tak Nikona Z6II s pancake objektivem Nikkor 26 mm. Mám to pod rámem, na pohodu. Pro mně je focení, především okolí, stěžejní, takže s sebou vozím vždycky něco.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FORELLI: cim fotis? Super to je a predstava, ze bych s sebou bral drona me desi :D
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Aha, diky. Ja mela za to, ze registrace je podminena zkouskou.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: registrace dronu a zkoušky pilota nejsou totéž.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Praveze kdyz je to C0 a ma kameru, tak registrace musi byt.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Cestou do Mirošovic pohoda, ale zpět už jsem se deštíku nevyhla. Taky mám od včera na kole blatníky! Úžasný nápad, který se mi dneska vyplatil.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam