• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    MRKEVREDKEV: Mne se to hodne libilo, tohle me presne bavi!
    Ridila jsem se radou kamarada 'prvni pulku se vubec nesnaz' a tentokrat opravdu (tzn. odpustila jsem si euforicky vybihani kopcu na zacatku), takze mi krasne vysly sily na celou cestu a uzila jsem si to bez vetsich krizi. Nebo teda na 13. kilometru jsem si fest natloukla koleno o sutr a na konci jsem citila dysbalanci z lukostrelby, ale celkovej zazitek mi to nezkazilo.
    Ty stezky jsou vazne nadherny, vetsinou uzky pro jednoho, koreny, kameni (hodne kameni!), blato a vsude kolem dokola nejkrasnejsi les. Dokonce jsem utrhla i par opozdilejch boruvek :-) A lidi byli taky super, pokecali jsme, dostala jsem cukrik, kdyz jsem upadla, pomohla klukovi, co mel krec, na obcerstvovacce byla legrace a pak jsme se potakavali v cili a zdravili se a dekovali si za podporu na ceste... tohle je proste bozi.
    Navic jsme meli i stesti na pocasi, protoze chvilema svitilo slunicko, blato bylo zabavny a ne strasne klouzavy a listi bylo jeste vetsina na stromech a ne na tech kamenech.

Nicmene ty technicky sebehy mi porad vubec nejdou. Rozsekavam se i na rovine a z kopce se vysiluju brzdenim a hruzou :-D
    FINSON
    FINSON --- ---
    CATEE: Podle mě maraton v takovým cvrkotu bez gelů ani moc nejde, aspoň co jsem četl a vyzkoušel při půlmaratonech...
    Formu si zatím umím časovat tak, že dám v závodě stejný tempo jako v tempovým tréninku 😅
    Ten tvůj výsledek je fakt super.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Isadore, ale když je větší zima, tak si beru ekoi s topením na baterky. Ráno tak do 9 bych je dneska užil :)
    JAZ
    JAZ --- ---
    FORELLI: nádhera! A co máš za rukavice, že -2 jsou v nich pohoda? :)
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    KOTENCE: super! jaky to bylo??
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak dneska první "full winter mode", ráno jsem si říkal, že -2 jsou pohoda, ale cestou to spadlo i k -6 a na to jsem neměl ideální rukavice. Po chvilce lítání nad Trnávkou jsem pak myslel, že mi upadnou ruce, naštěstí ze Želiva je to vždycky do kopce, tak se jeden hned zahřeje :-) První dvě fotky jsou Trnávka, pak Švihov a Lipnice.

Sorry za množství, ale krása dneska střídala nádheru.

CATEE
    CATEE --- ---
    FINSON: Děkujuuu :) No chtěla jsem to pod 3:30, což se mi podařilo, ale natrénováno asi bylo na ještě líp, jen jsem nezvládla naladit správně před závodem odpočinek, šla jsem do toho ještě pořád z únavy, málo vyspaná…od půlky jsem se trápila a běžela víceméně jen na gely.
    CATEE
    CATEE --- ---
    KOTENCE: Pecka, a to převýšení! Mazec! 👍🏻 My co běháme závody spíš jen po plackách… 😁
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    posledni zavod krosoveho poharu. Krasna trasa, supr pocasi. A to nejlepsi je, ze mi tech 5km nestaci. Poprve me mrzelo, ze to uz konci.

FINSON
    FINSON --- ---
    CATEE: Krásná medaile a brutální tempo!
    FINSON
    FINSON --- ---

KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Z tohohle víkendu

KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    CATEE: ta je krásná!
    CATEE
    CATEE --- ---
    Z minulého víkendu

FINSON
    FINSON --- ---
    Éh, schytal jsem bouři s vichrem a ledovým deštěm, samozřejmě...
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Podzim v kopcích...

FINSON
    FINSON --- ---
    Jo jo, hezký to teď je. Vybíhal jsem za sluníčka, na hřebeni schytal skoro horskou bouři s vichrem a ledovým větrem a vrátil se zase do skoro letního sluníčka 🌞
    A zjistil jsem, že do běžecké vesty mi kromě protékající softflask pasuje i cyklistický bidon - to je docela gamechanger pro long runy 👍

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Podzim utoci barvickama :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    JOPS: Drona mám Mini 5 a když vozím foťák tak Nikona Z6II s pancake objektivem Nikkor 26 mm. Mám to pod rámem, na pohodu. Pro mně je focení, především okolí, stěžejní, takže s sebou vozím vždycky něco.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam