MRKEVREDKEV: Mne se to hodne libilo, tohle me presne bavi!
Ridila jsem se radou kamarada 'prvni pulku se vubec nesnaz' a tentokrat opravdu (tzn. odpustila jsem si euforicky vybihani kopcu na zacatku), takze mi krasne vysly sily na celou cestu a uzila jsem si to bez vetsich krizi. Nebo teda na 13. kilometru jsem si fest natloukla koleno o sutr a na konci jsem citila dysbalanci z lukostrelby, ale celkovej zazitek mi to nezkazilo.
Ty stezky jsou vazne nadherny, vetsinou uzky pro jednoho, koreny, kameni (hodne kameni!), blato a vsude kolem dokola nejkrasnejsi les. Dokonce jsem utrhla i par opozdilejch boruvek :-) A lidi byli taky super, pokecali jsme, dostala jsem cukrik, kdyz jsem upadla, pomohla klukovi, co mel krec, na obcerstvovacce byla legrace a pak jsme se potakavali v cili a zdravili se a dekovali si za podporu na ceste... tohle je proste bozi.
Navic jsme meli i stesti na pocasi, protoze chvilema svitilo slunicko, blato bylo zabavny a ne strasne klouzavy a listi bylo jeste vetsina na stromech a ne na tech kamenech.
Nicmene ty technicky sebehy mi porad vubec nejdou. Rozsekavam se i na rovine a z kopce se vysiluju brzdenim a hruzou :-D