• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: aaa, muj revir :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    A ještě dneska se zadařilo.
    Sluníčko super, chvílemi i hřálo, ale na těch rovinách pod Mělníkem bez stromořadí teda střašně fučí 😬

FINSON
    FINSON --- ---
    Ale ty barvy tho!

FORELLI
    FORELLI --- ---
    JONAS3: jj, to byl Svorada xcr cup, na jedné lajně s profíkama... Když se to rozjelo a v prvním klesání jsme jeli asi 80, tak jsem si jen říkal kdy to lehne :) no nebudu vás napínat, pak nám dali profíci kolo a byl konec :) Kulhavý, Bárta atd.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FORELLI: to jste krouzili opacnym smerem.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    FORELLI: Vcelku dost. Teda když se tam jednu dobu dojížděla Bíteš, tak se to jelo po směru. Dívám se, že ty to máš proti.
    Vůbec, jezdí se tam ještě ten pohár, nebo co to bylo, co pořádal Svorada?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    MARASAN: jj, to mne tenkrát docela překvapilo, že je to vlastně v celku kopcovité :)

MARASAN
    MARASAN --- ---
    FORELLI: pred cilovkou je slusnej kopec ;-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Jednou jsem tam byl na závodech na kole a nebyla to žádná prdel :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Tak nám otevřeli Masarykův okruh pro pěší. Nepřestává mě fascinovat, jakou trať tenkrát pan inženýr Suchý krásně navrhl (údajně za použití pravítka dvoukoruny a pětikoruny :)) a zasadil do lokality Podkomorských lesů.

HELVETE
    HELVETE --- ---
    FINSON: Jsem si asi před měsícem koupil ty samý Altry 😆 ale protože je ošklivo, stále jsem si je nechtěl ušpinit a čekám na první test až bude zase hezky
    FINSON
    FINSON --- ---
    CATEE: Ono to na té fotce nevynikne, navíc jsem se zpátky k chalupě posledního půl kilometru vracel už po silnici, po které tekl proud relativně čisté vody, tak se způlky umyly :-) Mobil na focení v lese jsem si nevzal, sice jsem toho litoval, ale měl jsem o něj strach, je už pochroumaný i tak...
    S hadrama a mytím bot jsem na tom úplně stejně!
    CATEE
    CATEE --- ---
    FINSON: To vypadají ještě dobře na to jaký je počasí. Já byla taky a bláto jsem měla div ne až za ušima, všechmo co jsem měla na sobě se točí v pračce a boty lázeň ješte čeká 😆
    FINSON
    FINSON --- ---
    ARNIWUP: Tak dneska už jsem je pokřtil, jak se patří 😄

KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Jsem s kamarádkou běžela svůj první orienťák!

A že jsem nepochopila kategorie, místo do P jako příchozí (rozuměj začátečníci), jsem nás zaregistrovala rovnou na mistrovství republiky…

Přijely jsme a neměly svoji buzolu, protože jsme nějak pochopily, že dostaneme od pořadatelů. Místo o malinko víc, než 24 kilometrů, jsme “uběhly” 33 a z 19 stanovišť našly krásných 10 :-) Pak už se smrákalo a navíc jsme potkaly pořadatele, že už nám zbytek sklidili, a tak jsme se bez čelovek vracely tmou po horskejch silnicích plnejch serpentýn…

Dobrý to bylo! Po dvaceti kilometrech jsem pochopila vrstevnice a ke konci mi dokonce došlo, že si tu mapu můžu přeložit a nemusím spolu s buzolou otáčet i A3 papír :-D

(Kamoška chtěla dneska místo druhý půlky radši jabloneckou bižuterii, ale ukecala jsem ji v tom dešti aspoň na 6 stanovišť z 18. Stačilo nám to oběma tak akorát :-))

FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: No jo, paní důchodkyně 😁
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Pockej az budes v mym veku ;)
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Já byl ve středu utahanej, když jsem něco podobnýho ujel autem 😵‍💫
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Od Poděbrad lehký protivítr, tma moc brzo a chladící klima ve vlaku. Jinak si není na co stěžovat :) Popovezla jsem se vlakem z Kolína, kam jsem dojela přesně se setměním. Taky nějaký nový čtverečky vyjímečně.

AETHER
    AETHER --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    ARNIWUP: No ony ty boty přišly Zásilkovnou 😅
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam