• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    ARNIWUP, CATEE: Děkuji, děkuji, popravdě včera to bylo poprvé, co mi to vyvážení vyšlo fakt 50/50 a myslím, že jsem měl trochu stěstí, jinak mi tam vždycky nějaký kousek bokem lítá :-)
    Tady jsem to psal, učil jsem se běhat úplně nanovo, od nuly - tu zimu si to fakt vzalo celou a pak i jaro... a hlídat si to musím pořád.

PEJR: Ano, HRM Pro Plus, myslím, že jiný (levnější) to neumí.
    PEJR
    PEJR --- ---
    FINSON: Tu vyvazenost pocita hrudni pas? Nebo jaky zarizeni?
    CATEE
    CATEE --- ---
    ARNIWUP: Taky si říkám a taky obdivuju kadenci a vyváženost. Mám pocit že k tomu se neproběhám ani v příštím životě.
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    FINSON: ty grafy jsou jak z ucebnice. dobra prace :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Tak jo, dneska jsem zkusil zrychlit o tu minutu, zhruba 😅 Pěkně po tmě - a v té tmě jsem na stezce přes louku mezi poli, v úplné tmě, potkal borce běžícího v protisměru jenom v kraťasech, nahoře bez. Kdybych nesvítil já, tak jsme se srazili. Stihl jsem na něj coby kolegu mávnout, ale myslím, že ty poslední intervaly mám rychlejší i díky němu, fakt jsem ho nechtěl potkat znovu, kdyby se náhodou otočil 🫣

Fotky nemám, ale mám radost z výsledků v Garminu, tak si dovolím naházet sem grafy:

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak když už přišlo to jaro tak dnes znovu, ale nohy protestovali a Garmin říkal 50 hodin odpočinek:-)

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    FINSON: k tomu jeste faktor tmy/sera. vzdycky kdyz bezim trochu svizneji nekde ve tme, tak pocitove uplne letim!! :))
    FINSON
    FINSON --- ---
    BOD1E: Jo, to je zase ještě jiný pocit 😆
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    FINSON: A co teprve zrychlit o minutu :)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak okonečně zase pár kilometrů. Potřeboval jsem vyzkoušet pár novýh kouská z Italie..
    Triko trochu chladí. Rukavice zase drží vodu, takže po dvou hodinách varhánky. Ale myslím, že všechno bude použitelné...

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Vedro! :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska trochu roviny do Jindřichova Hradce.

FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Jo, podobný je to s čelovkou při běhu - lepší je umístěná na břiše, za jakýchkoliv podmínek, ale v mlze obzvlášť.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Krásná tma, otravné mrholení a mega hustá mlha od Zbuzan do Holyně. Jsem strašně ráda za to svoje světlo v podvěsu, protože mlhu krásně prosvítí. Čelovka naopak udělá bílou stěnu.

FINSON
    FINSON --- ---

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Venku je zase podzim :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Nedělní procházka.

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    zkontrolovat hood

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tenhle víkend bude čistě o chůzi...

FORELLI
    FORELLI --- ---
    U nás to na kolo moc nebylo, blbě se v tom šlo, natož jelo... navíc východním směrem na Pelhřimov bylo sněhu ještě víc, tak alespoň rychlou procházku.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam