• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    FINSON: 2000+km nabeh je hodne slusnej vykon! dobre do toho slapes. at ti to vydrzi :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Nic takovýho jsem nenapsal 😉
    Tohle jsem si doťukl před Vánoci, když už se mi to takhle sešlo, dva dny dávám oraz, protože mám co dělat i beze sportu a podle Garmina jsem přetažený, ale pak to přes svátky samozřejmě půjdu normálně vyklusat 🙂

Co jsem ale chtěl, bylo dotáhnout to kolo, protože na něm už v tomhle počasí jezdit nebudu - včera mě to fakt nebavilo. Je to zvládnutelné, kdybych chtěl navážno trénovat kolo, tak to samozřejmě zvládnu, ale ty endorfiny tam prostě až takové nebyly, ten studený šlem všude na cestě mě prostě sere.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dnešní dopoledne bylo pracovní, takže jsem vyrazil o chvilku dřív, byla trochu námraza, ale nic dramatickýho, teplota spadla v údolích i k -5, ale nemůžu si pomoct, ráno je to fakt nejlepší, to ticho, klid a vycházející slunce.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: Není škoda to "zabalit" deset dnů před koncem roku? To mi chceš říct, že už jako nehneš? :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    To tak prostě někdy vyjde 😁

FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: 4 dny do Vánoc. Tvl to je unreal. Super, že ti to vyšlo!
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    VITI: samozřejmě :-)
    VITI
    VITI --- ---
    FORELLI: neni to Blanik?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    U nás bylo dneska nečekaně krásně a to doslova, celý den slunečno, skoro bez větru, odpoledne kolem 4 stupňů, takže nebylo co řešit :-)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak dnešní pokus o slunce nevyšel...chce to víš, ale to už je zas o dost dál...

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FUNTL: no jo Bruntál je jinej...
    FINSON
    FINSON --- ---
    FUNTL: Woooow!
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    Díky tomuto klubu za inspiraci. Včera jsem to tu po delší době procházela a když jsem ráno viděla zas to zoufalý počasí, tak mi došlo, že mu vlastně můžu ujet :) Tak jsem vyrazila vlakem směr Bruntál:) a povedlo se.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska už se ani u nás mlha nerozpustila, jenom nahoře na Stražišti ve výšce kolem 650 metrů a výše bylo slunečno.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak slunce dosaženo

FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: To věřím :-) Před chvílí jsem byl provětrat drona, protože je u nás hrozná deka mlhy, a až kolem 200 metrů se objevilo sluníčko. Je tam, ale je otázkou, jestli se ta mlha rozpustí. Jsme ve výšce 580 + 200.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: to bylo včera zvláštní, třeba u Hořepníka, to je ta první fotka, je to cca 430 m bylo slunečno, ta Lipnice je cca 580.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI: no šlo mi spíš o nadmořskou výšku...rád bych dnes viděl slunce:-)
    ale novinky psali že 600m, tak dnes jedu zkusit vyjít za sluncem na Klíč...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: hranice mlhy byly tak kolem 80 m od místa kde jsem vzlétl. Mini 5 létá max do 120.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI: jak vysoko jsi musel, aby ses dostal nad tu mlhu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam