• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    FINSON
    FINSON --- ---
    CATEE: Tvl to je zase tempo! 😮
    Jo, já se divil, že každého z nich doháním, asi jsem měl zrovna kliku na slabé kusy 😆
    CATEE
    CATEE --- ---
    FINSON: Jj, taky jsem včera předběhla pár běžkařů, ale hádám, že to byli spíš ti sváteční, jinak bych jim asi jen tak nestačila. :)

XARGH
    XARGH --- ---
    SSTTAANNAA: tvl to je hodne lidovy :DD
    ...to neznam, ja tam minule (cca -10 let) lezl od jihu

Mapy.com
    https://mapy.com/s/hajumugore

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    XARGH: dokonce byl otevřený i ten stánek pod kopcem...
    XARGH
    XARGH --- ---
    SSTTAANNAA: koukam ze hospoda jede pa-ne 10-17, skoda ze bude ta obleva :-/
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tady taky trochu foukalo, ale naštěstí to šlo se severu a tak jsem byli většinou schovaní...

FORELLI
    FORELLI --- ---
    No dneska to bylo taky docela ostrý, hlavně kvůli tomu větru. Ale boty obstály na výbornou. :-)

ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    Mne to teda dneska megaklouzalo, jinak slunicko a bezvetri paradni. Taky jsem predbehnul bezkare: babicku s vnukem, ktery na tom stal evidentne poprve :)

FINSON
    FINSON --- ---
    Já na to kolo v zimě fakt nemám, kudos všem, kdo vyjetete!

Ale dneska mě bavilo na té naší rovině pěšky trollit běžkaře 😁
    A počasí teda neskutečný, jako na horách - včetně vichru nesoucího přemrzlý sníh do ksichtu při návratu.

CATEE
    CATEE --- ---
    FORELLI: Smekám, na kole bych v takové zimě fakt nevyjela. Na srábka teď jezdím doma na Zwiftu. Zítra snad aspoň vyběhnu.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak test byl nakonec úspěšný a docela ostrý, teplota kolem -6, nepříjemný SV ledový vítr, intenzivní sněhové přeháňky. Ale nohy jako v pokojíčku. Jinak v téhle zimě už ani nesundavám rukavice na pilotáž drona (O tom, že tam ani nemám kniply raději nemluvím) :-)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: to mám taky rád ty cesty beze stop.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Prošlápnout pár turistických stezk v čerstvém sněhu...to mě hodně baví, mám vždycky pocit, že tam jdu úplně jako první:-)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Trochu z jiného soudku, před Vánocemi jsem si objednal nové zimní tretry, vzal jsem Shimano SH-MW702ML. Když dorazily, tak jsem je jen vyzkoušel a nelíbilo se mi to řešení spoje kotníkové části a samotné boty. Jako kdyby jste k té botě došili kus neoprenu. Nějak to ve mně nevzbudilo důvěru s ohledem na očekávaná léta provozu, takže jsem je zase vrátil.

Nakonec jsem vzal zimní tretry LAKE, konkrétně MXZ304, což jsou už podle vzhledu boty do nepohody. Oproti českým eshopům jsem je sehnal na allegru o litr levněji takže nakonec vyšly lépe než ty Shimana. A teda ty boty vypadají fakt bytelně, velikost jsem vzal o dvě čísla větší než mám normálně (kvůli teplé ponožce), sedí parádně a myslím, že to bude fungovat. Snad je dneska odpoledne na chvilku testnu. :-)

HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Fotka stojí za prd, ale led byl krásnej s minimem sněhu. Tyhle nestandardní aktivity mě baví.

MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    Všichni pěkné výkony!
    Mě do toho loni hodila vidle stavba domu, tak jsem byl na kole asi třikrát a běhat, no, tak čtyřikrát... Ale vkládám naděje do nového roku :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Nový rok, podobné výklusy.

A na závěr dnes jedna nasírací: Díváme se na pozemní komunikaci na území Hlavního města Prahy, ve směru, ve kterém je veden "Vyhrazený jízdní pruh pro cyklisty" (jedná se o JÍZDNÍ pruh, ne stezku pro pěší a cyklisty - nasrání č. 1: Myslíte, že chodci si tento fakt nějak uvědomují, neřku-li svým chováním na komunikaci reflektují?); zatímco v protisměru je povolen jednosměrný provoz motorových vozidel, v kterémžto pruhu mají cyklisté k dispozici pouze "Jízdní pruh pro cyklisty", kterýžto umožňuje řidičům motorových vozidel legálně objíždět cyklisty s menším odstupem než 1,5m (neb by se tam jinak nevešli vůbec a nesměli by cyklistu na celém cca kilometrovém úseku předjet) - ale nešť, o tom to nasrání není. Všimnete si, o čem je Nasrání č. 2?

AETHER
    AETHER --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tohle miluju, když už napadne sníh, tak ať mrzne, ať se dá jezdit :-)

AETHER
    AETHER --- ---
    Novy rok😌

AETHER
    AETHER --- ---
    Silvestr

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam