• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    FINSON: No jo, ale melo by to tam byt pekne :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    ARNIWUP: To je ta trasa s 600 metry převýšení na ca 16 kilometrech? 😅
    Tak to držím pěsti! 🫡
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    FINSON: no, ja mam za chvili bezet behejlesy Karlstejn, tak jsem si chtel vyzkouset, co to udela :) Zas uberu
    FINSON
    FINSON --- ---
    ARNIWUP: S kilometráží na to teda jdeš zostra!
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    Ja mel dneska kochaci vylet

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska pro 18 čtverečků pod Jindřichův Hradec... Počasí paráda, jel jsem ráno, kdy bylo sice chvílemi pod nulou, ale nefoukalo, přes den se pak trochu od jv rozfoukalo, ale to už jsem jel správným směrem. :-)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak konečně zas venku...

FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: jj, koukal jsem, ale nějak jsem to chtěl projet jako okruh. A taky jsem za to zaplatil :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Abych ti "zvedla" naladu, tak ti musim rict, ze smerem od Otryby tam je krasna asfaltka :) Ale teda musela jsem se vracet zpet do kopce.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Zbyly mi z února nějaké hodiny navíc, které jsem si šetřil přesně na dny, jako jsou teď, takže jsem včera utekl o dvě hodiny dříve a dojel si do Soběšína k Sázavě pro čtvereček, který jsem nějak vynechal... No a protože si to rádi děláme hezké, tak jsem samozřejmě zvolil tu nejobtížnější možnost – v Soběšíně přes Sázavu a pak po cestách nahoru na Kácovec. Takhle po tání opravdu mňamka, samý bláto a i ta cesta je dost kamenitá – přiznám se, půl kiláku jsem to raději nahoru tlačil :-)

FINSON
    FINSON --- ---

Vpravo je výjezd z business areálu, řidič na to asi moc šlápl nebo zapomněl otočit volant.

Stezka bez aut a vlastně celkově skoro bez nikoho, tak to mám nejradši. Ale cyklisté už se začínají rojit 🙂

ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    SMOKY: Ja vim, ja vim, zamakam na tom)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ANGELINE: musíš jet rychleji aby to netrvalo tak dlouho :P
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    po delsi dobe “vybeh” do kopcu v Imlilu ve Vysokem Atlasu

ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    FINSON: 200 km za každého počasí 🥲 Přiznávám, že 10 hodin v sedle je na mě moc. Ale pravda, že tedy můj stroj není žihadlo.
    FINSON
    FINSON --- ---
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Heh tohle fakt pobavilo, jasný, mohl si ty GPX data naklikat, ale i tak...

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/nextfuckinglevel/comments/1raop26/a_man_ran_1105_kilometers_687_miles_over_a_year/
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Mně se to děje, i když nezastavím. No to je fuk, stejně mi to kolo v zimě není souzeno a běhat holt budu muset delší tréninky 😁

200 km v tomhle počasí... 😮
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: To se mi děje, když se rozjedu znova a ty rukavice jsou uvnitř zpocený (neopren). Musím si posunout rukavice tak, aby byla malá vzduchová mezera před prsty. Pak párkrát pusou prsty prohřeju dechem a během chvíle (tak do 15 minut) se mi oběh vzpamatuje.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Protože to na tý mapě není vůbec vidět, tak radši napíšu. Bylo to přes Chlumec nad Cidlinou, nahoru na Nový Bydžov a přes Kladruby na Kolín. Odtama vlakem na Klánovice.
    Dočtverečkovala jsem kus Středočeského kraje a zbytek jen tak silnice, aby to vyšlo do počtu.
    Ráno křupající zmrzlý déšt a v podstatě až do Lysý. Pár malých přeháněk, ale s bočním větrem. Celou dobu něco mezi -1 až 1 °C. Oteplilo se až před Kolínem, ale tam se zase přidal protivítr. Hrozný, ale zárověň skvělý :D Bez rozjezdu, chytlo mě koleno, ale kousla jsem se a dala to. Takže mám odznáček za 200 km každý mesíc v roce. Únorový byl poslední.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam