• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    GRED
    GRED --- ---
    FINSON: měl jsem vítr v zádech :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    GRED: Tys jel skoro stejně rychle jako ten vlak!
    GRED
    GRED --- ---
    O prodlouženym víkendu jsem dal dva výlety stylem "na kole tam, vlakem zpět" a oboje bylo naprosto super

CATEE
    CATEE --- ---
    Vyplatilo se počkat si až k večeru. Prvních pár kiláků mrholení ale pak už jen slunce a modré nebe!

FINSON
    FINSON --- ---

FUNTL
    FUNTL --- ---
    Konečně se dá běhat pěkně na sluníčku a já blázen se vysápala nahoru, kde je marast. Ale nedalo se odolat, když už jsme tady. Polské Beskydy.

AETHER
    AETHER --- ---
    Kdyz si jdete zabehat v sobotu vecer na Sumave, je uz pekna kosa. Ale druhy den snezilo, tak to my alespon byli v suchu😉

HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    FINSON: doporučuju https://r60.cz/
    Pěkná trasa, fajn lidi...jen bacha že hlavní trasa r60 měří logicky cca 72km. Sranda tempem je to 10h výlet.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Hm, po tom včerejšku mi hodinky ukázaly tohle, to se mi po kratších trénincích nestává 😅

FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Nikdo neví 😬
    Nicméně viděl jsem na FB příspěvek v gravel skupině, kde dotyčný psal, že si kolo dovezl autem na okraj vyčtverečkované oblasti, bo není čas přejíždět ji celou od baráku, tam sedl na kolo, objel si, na co mu čas vycházel, pak zase hodil kolo na auto a jel domů - tak tímhle stylem bych toho pomalu ale jistě mohl pokrýt dost, akorát bych teda brzy strávil víc času v tom autě než běháním 😅
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Nahodou zajimava idea. Kolik ctverecku udelas do duchodu? :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Neprovokuj! 😁
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: tyjo, to už začíná být zajímavé! Budeš čtverečkovat v teniskách :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    CATEE: Ne, maratonu se bojím.
    Chci zkusit něco trochu delšího a hodně pomalejšího 😁
    A děkuji 😊
    CATEE
    CATEE --- ---
    FINSON: Super běh! Trénuješ na maraton? ;)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Když jsem se na konci covidu po letech znovu začínal hýbat, dával jsem sem fotky z takové skalky, na kterou jsem tak tak dojel na kole.
    Dneska jsem na tu skalku tak tak doběhl. No dobře, trochu jsem tu trasu namotal, nebylo to úplně nejkratší cestou, ale taky jsem víc unavený, not gonna lie 😅
    Je to poprvé po 15 letech a potřetí v mém životě vůbec, co jsem uběhl víc jak 30 km.

Když jsem tam byl na kole, fotil jsem na té skalce kolo. Tak co vyfotit tentokrát?

A pro pobavení: Podle odhadu running power jsem dost přepálil první sekundu běhu 😆
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SSTTAANNAA: cestou z Formentoru se stav vykoupat :-)

Mapy.com
    https://mapy.com/s/jonadocora
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dneska trochu virtuální jízdy...aneb zavzpomínat si na moc pěkné místo. V Rouvy mi skončil měsíc zdarma a tak jsem si využil alespoň 20 volných kilometrů za březen. Na rychlé tréninky do hodiny využívám MyWhoosh, ale musím přiznat, že ty reálné trasy jsou lepší. Teď už snad bude víc ježdění venku a tak minimálně do zimy předplatné asi zvažovat nebudu...

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    WEWERKA: tak na ten jsem ještě nenarazil:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam