• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SSTTAANNAA: cestou z Formentoru se stav vykoupat :-)

Mapy.com
    https://mapy.com/s/jonadocora
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dneska trochu virtuální jízdy...aneb zavzpomínat si na moc pěkné místo. V Rouvy mi skončil měsíc zdarma a tak jsem si využil alespoň 20 volných kilometrů za březen. Na rychlé tréninky do hodiny využívám MyWhoosh, ale musím přiznat, že ty reálné trasy jsou lepší. Teď už snad bude víc ježdění venku a tak minimálně do zimy předplatné asi zvažovat nebudu...

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    WEWERKA: tak na ten jsem ještě nenarazil:-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SSTTAANNAA: Uprostred je treba schovany detsky tabor, to jsem tam vubec necekala. Je tam hezky, ale ty cesty jsou obcas trosku kamenity.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FINSON: ten les je plný takových cest...vede tam sice jedna cyklostezka, ale asi brzo zkusím nějakou objevitelskou výpravu, protože je tam fakt krásně...
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Tak ale to je fér 🙂
    SSTTAANNAA: Lesní cesta hladší než hlavní asfaltka na Odolenou Vodu 🥹
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: Ona Strava odmazava přestávky, ale do rekordů se ti počítá opravdu celý čas. Takže když máš osobák na 5km za 20minut ale měl jsi někde 5min pauzu, tak do rekordů se ti to jebne i s tou 5 minutovou pauzou 😀👍🏻
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Po stopách Lawi tour GT
    Ve Svatojiřském lese moc krásně namotáno a na polňáčkách by si občas polámal nohy i mamut:-)

ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    MAEQ: je nas tu takovych vic.
    FINSON
    FINSON --- ---
    MAEQ: Díky 😊 Ona je to trochu provokace, pořád si moc dobře pamatuju, jak jsem začínal v tempech přes 8 min/km, a to už jsem byl trochu rozhýbaný z kola a nějakou dobu pracoval na běžecké technice.
    Ale jinak Strava to lakuje na růžovo a automaticky odmazává zastávky, podle Garmina to bylo 7:03 /km 😁 A tady šlo fakt o celkový čas a nižší tepy - což se nevydařilo úplně 100%, ale tak trénink nemusí být ideální, hlavně že je...
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    FINSON: Krása. Jednoho dne bych se chtěl dožít toho, že 6:30 bude "pohodový běh v pomalém tempu" 😁😁
    FINSON
    FINSON --- ---
    Měl jsem běžet včera, což nedopadlo kvůli rodinnému programu, tak jsem vyrazil dnes - a bylo to dobře, dnes je mnohem lepší počasí.

FINSON
    FINSON --- ---
    Ty jo, dnes je fakt krásně!

Běžel jsem lesoparkem na kraji města a naběhl do takové roztroušené skupinky "vojáků" - v maskáčích, aktuální vzor AČR, bez vlajek, znaků a výložek, civilní batohy, mladí kluci tak 20+ i stříbrní chlapi vypadající na 50 - 60, všichni ve formě, i když ti mlaďoši vypadali trochu unaveně a nešťastně, trousili se po jednom až po třech, dohromady jich mohlo být kolem patnácti...
    Myslel jsem, že vojáci takhle mezi civil na výlety nechodí a na airsofťáky zase vypadali málo tacticool a neměli zbraně, navíc akce ve všední den v době oběda? Jinak se snažili proklouznout bokem mimo značené turistické cesty, kde se většinou pohybují jenom pejskaři nebo praštění běžci 😁

No neptal jsem se, co tam dělají, jenom jsem pozdravil, zahlásil, že jdu zleva, předběhl je, poděkoval a nenechal si rozhodit tempo...

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Na obrázku to vypadá lépe, než to ve skutečnosti bylo, protože foukal nepříjemný severák, ale bylo už hůř letos :-)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska zase nejake ctvereckovani. Vlakem do Mirovic, unlocknout si dalsi zastavku v Cimelicich a pak uz s vetrem v zadech na libovy kopecky.
    U Spalenyho Porici se vitr obratil, ale to mi vadilo akorat kousek po statovce 19 do Nezvestic a pak jsem mela vitr povetsinou v zadech.
    72 km/h sjezdik u Mercina byl luxusni :) Normalne to tak moc nepoustim.
    Na prvni fotce zamek Zelena Hora, ten bude cil nekdy priste.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FLIPPER: a pak mám při té cyklistické zhubnout:-)

FINSON
    FINSON --- ---
    Mám teď na nějakou dobu v plánu takhle pomalé soboty - dnes to bylo poprvé a je to fakt změna: Na to, že většinu času mám pocit, že se flákám, tak po doběhu docela cítím nohy. A endorfiny takovýhle poklus vyplavuje stejně intenzivně jako sprinty, jestli ne víc 🤪

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FLIPPER:
    Pohostinství U Kavalírů
    Mapy.com
    https://mapy.com/s/nudebarata
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    SSTTAANNAA: Co to je za cyklohospodu?
    FINSON
    FINSON --- ---
    Tak už vím, k čemu jsou ty šipky - zítra musím na výklus jinam 😁