• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    FINSON: Určitě si to dej. Závod s hezkou atmosférou. Letos se celý závod běžel opačným směrem než minulé roky a hodně to změní ty trasy. Třeba letos první půlka fakt bolela a pak to vlastně docela šlo.
    FINSON
    FINSON --- ---
    HELVETE: Congrats! Zvažoval jsem ho, ale nakonec si ho nechal na příště - najednou toho na výběr bylo nějak moc 😊 Stejně mám strach, že nestíhám natrénovat podle svých představ...
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Včera taky náročný long run. Tenhle závod je ale opravdu radost a doporučuju všem okolo pražským.

FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: Úplně z té fotky cítím tu vůni! Myslím z té druhé fotky 😁
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Nějak mi nezbýval tento týden čas, tak jen takové rychlovky...dnes to bylo hodně narychlo než se přižene déšť a úplně jsem to nestihl:-)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: klobouček! :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Tohle byl docela náročnej long run, not gonna lie.
    Ale docela se mi líbil.

Cyklostezka je uzavřená přesně na opačnou stranu, než tvrdily Mapy. Když jsem viděl, že tím zákazem stejně jezdí i běhají sportovci a chodí celé rodiny s kočárky, tak jsem to tam proběhl taky - podle původního plánu.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    BEEBLEBROX, FINSON: Jsem premyslela proc se to stalo a pravdepodobne to bylo tim, ze jak jsem vcera lepila jinou diru, tak jsem na dalsim miste odstranila kus dovnitr vycnivajiciho zrejme trnu. No a je dost mozny, ze vrsek toho trnu zustal nahore zalepeny a odstranila jsem jen spodek. Takze ten vzduch se dostal pod opleteni, ale dal uz nemohl. No a tak to nabobnatlo.

Ano, jsou to gravel m. Pouzivam je na zimu a uz asi druhy rok, mozna treti. Minimalne 5000 km maji najeto, mozna 9000 km.

Jsou uz priserne prorezane a chtela jsem je do mesice vyhodit uplne.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Hustý, takovou bublinu jsem ještě neviděl.
    Kudos i za ty tři knoty.
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    WEWERKA: Pirelli gravel m? Kolik mají najeto?
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Jako mohla jsem v Mirosovicich skocit na vlak, ale jsem si rekla, ze to nejak dojedu. Ten bezdusovy set od WTB je skvela vec. Bez te hlinikove spicky by mi to urcite vylitlo.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: důležitý je to nějak domotat domů, a to se povedlo :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Po cestě jsem začla sledovat, že se mi nafukuje jedno místo na zadním plášti. I po snížení tlaku to bylo horší a horší. Takže jsem ve sjezdech jela opatrně :( V nejbližší hospodě jsem dostala elektrikářskou pásku, ale ta vydržela asi 15 km než slezla dozadu. Pak to v jednom kopci ruplo. To je poprvé, co jsem do díry v plášti dala z WTB Rocket setu velký hrot a vešly se tam najednou 3 obrovský knoty. Při normálním defektu tam ty velký knoty ani nenarvu. Ale drželo to posledních asi 20 km bez problémů.

FINSON
    FINSON --- ---
    Začínám nalézat zalíbení i v nižších tepech a nižších tempech - i když jsem to teda zatím nezkusil opravdu daleko...

Nicméně dalekonosné boty jsou pořktěny:

😁
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    GRED: Tak to je tedy solidni tempo; to se teda musi nechat.
    FINSON
    FINSON --- ---
    GRED: Je fakt, že teď foukalo a fouká slušně, ale i tak 👍
    Uvědomil jsem si, že loni mi většinou foukalo v opačném směru, návrat z východu do Prahy býval proti větru...
    GRED
    GRED --- ---
    FINSON: měl jsem vítr v zádech :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    GRED: Tys jel skoro stejně rychle jako ten vlak!
    GRED
    GRED --- ---
    O prodlouženym víkendu jsem dal dva výlety stylem "na kole tam, vlakem zpět" a oboje bylo naprosto super

CATEE
    CATEE --- ---
    Vyplatilo se počkat si až k večeru. Prvních pár kiláků mrholení ale pak už jen slunce a modré nebe!

FINSON
    FINSON --- ---

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam